Osiem stopni wtajemniczenia, czyli jak zmienialiśmy świat

Okładka książki Osiem stopni wtajemniczenia, czyli jak zmienialiśmy świat autora James Burke, 8371296452
Okładka książki Osiem stopni wtajemniczenia, czyli jak zmienialiśmy świat
James Burke Wydawnictwo: Puls historia
historia
The Day the Universe Changed
1998-01-01
1995-01-01
Krzysztof Środa

Kup Osiem stopni wtajemniczenia, czyli jak zmienialiśmy świat w ulubionej księgarnii

Oceny książki Osiem stopni wtajemniczenia, czyli jak zmienialiśmy świat

OPINIE i DYSKUSJE o książce Osiem stopni wtajemniczenia, czyli jak zmienialiśmy świat

30 użytkowników ma tytuł Osiem stopni wtajemniczenia, czyli jak zmienialiśmy świat na półkach głównych
16 użytkowników ma tytuł Osiem stopni wtajemniczenia, czyli jak zmienialiśmy świat na półkach dodatkowych

Okładka książki One Small Step: A BBC Moon Landing Collection Buzz Aldrin, Neil Armstrong, Matthew Bannister, James Burke, Brian Cox
Okładka książki Ostrze geniuszu : obosieczne skutki rozwoju cywilizacji James Burke, Robert Ornstein
Okładka książki Dura sex sed sex Georges Bataille, Ernest Borneman, James Burke, Ricardo Castillo, John Cleland, Leonard Cohen, Patrick Grainville, František Halas, František Kubka, David Herbert Lawrence, Artur Lundkvist, Henry de Montherlant, José Ortega y Gasset, Pier Paolo Pasolini
James Burke
James Burke
A British broadcaster, science historian, author, and television producer, who is known, among other things, for his documentary television series Connections (1978),and for its more philosophically oriented companion series, The Day the Universe Changed (1985),which is about the history of science and technology. The Washington Post has called him "one of the most intriguing minds in the Western world".

Cytaty z książki Osiem stopni wtajemniczenia, czyli jak zmienialiśmy świat

Dodaj cytat z książki Osiem stopni wtajemniczenia, czyli jak zmienialiśmy świat

Ciekawostki historyczne