Bardzo szczęśliwe zakończenie

Okładka książki Bardzo szczęśliwe zakończenie autora Emilie Rose, 8323818940
Okładka książki Bardzo szczęśliwe zakończenie
Emilie Rose Wydawnictwo: Harlequin Seria: Harlequin Gorący Romans literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Harlequin Gorący Romans
Expecting Brand's Baby
2003-01-01
2003-01-01
Małgorzata Fabianowska

Kup Bardzo szczęśliwe zakończenie w ulubionej księgarnii

Oceny książki Bardzo szczęśliwe zakończenie

OPINIE i DYSKUSJE o książce Bardzo szczęśliwe zakończenie

Jeden z najlepszych harlequinow jakie w zyciu czytalam, a przeczytalam ich mnostwo :) dobrze wywazony, ladnie rozwiniete uczucie mimo tak krotkiej formy, serio niczehgo tutaj nie brakuje i nawet nie ma sie czego czepnac :) moze nawet zrobie wyjatek i kiedys przeczytam go jeszcze raz.

83 użytkowników ma tytuł Bardzo szczęśliwe zakończenie na półkach głównych
27 użytkowników ma tytuł Bardzo szczęśliwe zakończenie na półkach dodatkowych

Okładka książki Cenniejsze niż złoto. Kosztowna pomyłka Jennifer Lewis, Emilie Rose
Cenniejsze niż złoto. Kosztowna pomyłka Jennifer Lewis, Emilie Rose
Okładka książki Inna niż wszystkie, Gorące popołudnie Emily McKay, Emilie Rose
Inna niż wszystkie, Gorące popołudnie Emily McKay, Emilie Rose
Okładka książki Miłość czy pieniądze? Salsa w Miami Katherine Garbera, Emilie Rose
Miłość czy pieniądze? Salsa w Miami Katherine Garbera, Emilie Rose
Okładka książki Zdobywcy Grand Prix; Noc w Nowym Jorku Day Leclaire, Emilie Rose
Zdobywcy Grand Prix; Noc w Nowym Jorku Day Leclaire, Emilie Rose
Okładka książki Zakazany owoc Catherine George, Emilie Rose
Zakazany owoc Catherine George, Emilie Rose
Emilie Rose
Emilie Rose
Emilie Rose autorka bestsellerowej Desire i Rita, jej powieści sprzedano do Harlequin / Silhouette, książki zostały wydane w ponad 20 krajach na całym świecie. Emilie mieszka w rodzinnej Karolinie Północnej, ma czterech synów. Jej hobby to ogrodnictwo i gotowanie (zwłaszcza sernik). Jej ulubione programy telewizyjne to Chirurdzy, Ostry dyżur, CSI, Taniec z gwiazdami, American Idol i Discovery Channel.

Cytaty z książki Bardzo szczęśliwe zakończenie

Dodaj cytat z książki Bardzo szczęśliwe zakończenie