Spacerownik warszawski
"Spacerownik warszawski" to zbiór subiektywnych przewodników po Warszawie i okolicach. Warszawie nieznanej, pomijanej w zwykłych przewodnikach, pełnej tajemnic, miejsc pięknych, często nieznanych nawet warszawiakom.
Dzielnice opisane w książce:
- Ursynów,
- Saska Kępa,
- Grochów,
- Konstancin.
Książka zawiera trasy 10 warszawskich spacerów, które w 2006 r. były publikowane w zeszytach dodawanych do Gazety Stołecznej.
Kup Spacerownik warszawski w ulubionej księgarni
Oceny książki Spacerownik warszawski
89 użytkowników ma tytuł Spacerownik warszawski na półkach głównych- Chcę przeczytać 46
- Varsaviana 3
- 0.3.Do kupna/pożyczenia 1
- » podróże 1
- Podróże 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Spacerownik warszawski
Fajna rzecz, napisana przez kolegę D. Jak człowiek go przeczyta to może szpanować przed słojami i znajomymi jak wbijaja do Wawki że faktycznie zna to miasto.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toSpacerownik zawiera mnóstwo ciekawych miejsc i faktów o których nie miałam pojęcia. Jest to nie lada gratka dla miłośników poszukiwań i Warszawy. Jedyne zastrzeżenie to za mało zdjęć i brakuje mi niektórych istotnych miejsc. Nie mniej jednak bardzo polecam.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toTrasy są długie, dobrze je pokonywać na rowerze. Przewodnik jest momentami zbyt szczegółowy, niektóre punkty tras można śmiało pominąć.