Zdrowa ciąża. Poradnik kochającej mamy

Okładka książki Zdrowa ciąża. Poradnik kochającej mamy autora Mehmet C. Oz, Michael F. Roizen, 9788324635856
Okładka książki Zdrowa ciąża. Poradnik kochającej mamy

Oceny książki Zdrowa ciąża. Poradnik kochającej mamy

OPINIE i DYSKUSJE o książce Zdrowa ciąża. Poradnik kochającej mamy

Polecam :-)

Polecam :-)

Rewelacyjna! Polecam każdej przyszłej mamie, ale także jeśli spodziewasz się kolejnego dziecka! Książka nie podaje "suchych" faktów. Autorzy, postarali się, by nie zanudzić czytelnika przekazując najważniejsze informacje (nawet jeśli nie jes się fanem biologi, genetyki itp.) Gdyby podręczniki do biologi były pisane w taki sposób jak w/w pozycja, młodzież chętniej by sięgała po książki!

Polecam przyszłym mamom :)

Polecam przyszłym mamom :)

54 użytkowników ma tytuł Zdrowa ciąża. Poradnik kochającej mamy na półkach głównych
18 użytkowników ma tytuł Zdrowa ciąża. Poradnik kochającej mamy na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Zdrowa ciąża. Poradnik kochającej mamy

Okładka książki Chronodieta Co kiedy jeść Michael Crupain, Michael F. Roizen, Ted Spiker
Chronodieta Co kiedy jeść Michael Crupain, Michael F. Roizen, Ted Spiker
Okładka książki Twój organizm. Poradnik użytkownika Mehmet Oz, Michael F. Roizen
Twój organizm. Poradnik użytkownika Mehmet Oz, Michael F. Roizen

Cytaty z książki Zdrowa ciąża. Poradnik kochającej mamy