Struktura organizacyjna i architektura systemów komputerowych - Wydanie V

- Structured Computer Organization
- 2006-04-05
- 2006-04-05
- Paweł Koronkiewicz, Andrzej Grażyński
W książce zaprezentowano system komputerowy w ujęciu hierarchicznym, jako zespół zależnych od siebie warstw.
Kup Struktura organizacyjna i architektura systemów komputerowych - Wydanie V w ulubionej księgarni
Oceny książki Struktura organizacyjna i architektura systemów komputerowych - Wydanie V
14 użytkowników ma tytuł Struktura organizacyjna i architektura systemów komputerowych - Wydanie V na półkach głównych- Chcę przeczytać 7
- PDF_INFORMATYKA 1
- 📑📑800<1000 stron 1
- Programowanie 1
- Nauka i technika 1
- Studia Matematyka Informatyka 1
- Biologia, chemia, fizyka, informatyka, matematyka 🔬 1
Tagi i tematy do książki Struktura organizacyjna i architektura systemów komputerowych - Wydanie V
Cytaty z książki Struktura organizacyjna i architektura systemów komputerowych - Wydanie V
Dodaj cytat z książki Struktura organizacyjna i architektura systemów komputerowych - Wydanie V
Dodaj cytat

OPINIE i DYSKUSJE o książce Struktura organizacyjna i architektura systemów komputerowych - Wydanie V
W czasie wydania , książka bardzo dobra. Jak większość z dziedziny informatyki. Bez niej nawet nie myśl o rozpoczęciu czy przejściu studiów informatycznych. Przez wielu nazwana "biblią informatyki". Książka wprowadza nas do budowy komputerów od strony "bebechów". Słownictwo czasem trudne, i skomplikowane , ale po latach, procentuje i człowiek przyznaje grubości książki rację - było warto. Polecam, wszystkim "geekom" i nie tylko.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toBardzo dobra książka, dobrze opisane zasad działań magistral i innych podzespołów komputera. Omawiany jest także język Assembler.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toNiestety, helion ma inne wydanie innych autorów, więc nie ma opisu do tego wydania, który ja mam.