Bleach 15. Beginning of the Death of Tomorrow

- komiksy
- Bleach (tom 15)
- ブリーチ
- 2012-02-15
- 2012-02-15
- 2006-10-03
- Paweł Dybała
Po spotkaniu ze strażniczką śmierci Rukią Kuchiki, Ichigo Kurosaki staje się jej pomocnikiem. Pewnego dnia jednak w świecie ludzi pojawiają się wysłannicy z Soul Society, którzy porywają oskarżoną o popełnienie ciężkiego przestępstwa Rukię. By ją ocalić, Ichigo wraz z towarzyszami postanawia ruszyć za nimi w pościg. Niebawem nasi bohaterowie dostają się do zamieszkanego przez strażników Dworu Przeczystych Dusz. Jednak pod Wieżą Żalu, w której uwięziona jest Rukia, pojawia się brat Rukii, niezwykle potężny strażnik - Byakuya! Yoruichi zapowiada, że Ichigo stawi mu czoła za trzy dni, po czym proponuje mu morderczy trening! Tymczasem Ishida, dowiedziawszy się, że jego przeciwnik, Mayuri, odpowiedzialny jest za śmierć jego dziadka, przysięga dokonać zemsty...!
Kup Bleach 15. Beginning of the Death of Tomorrow w ulubionej księgarni
Oceny książki Bleach 15. Beginning of the Death of Tomorrow
421 użytkowników ma tytuł Bleach 15. Beginning of the Death of Tomorrow na półkach głównych- Przeczytane 373
- Manga 79
- Mangi 22
- Komiksy 6
- Bleach 5
- Do kupienia 3

OPINIE i DYSKUSJE o książce Bleach 15. Beginning of the Death of Tomorrow
Spotkanie bohaterów w pierdlu było zabawne, a widok jednego z nich (mumia!!!) przezabawny :).
Dowiadujemy się troszkę więcej o moim ulubionym sklepikarzu.
Ichigo intensywnie trenuje.
Podsumowując tom ma troszkę wolniejsze tempo, akcja niewiele posuwa się do przodu i czekam z niecierpliwością na dalszy ciąg.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toDowiadujemy się troszkę więcej o moim ulubionym sklepikarzu.
Ichigo intensywnie trenuje.
Z całego tomu najciekawsze były retrospekcje i wydarzenia z przeszłości Strażników Śmierci. Przynajmniej moim zdaniem.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPowoli zaczyna mnie nudzić ta seria. Chyba się wypalam!
Powoli zaczyna mnie nudzić ta seria. Chyba się wypalam!
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toDla mnie, jako fanki Bleacha, każdy tom jest świetny, a w tym dodatkowo mamy wspomnienia szkolne poruczników ^^,