Gwiezdny patrol

Okładka książki Gwiezdny patrol autora Silvio Camboni, Joaquín Cañizares Sanchez, José Carrión, Gianfranco Cordara, Enrico Faccini, Miguel Fernandez Martinez, Carlo Gentina, Francesco Guerrini, Bob Karp, Massimiliano Lucania, Roberto Marini, John Blair Moore, Carlo Panaro, Andreas Pihl, Nino Russo, Bruno Sarda, Guido Scala, Al Taliaferro, 832371200X
Okładka książki Gwiezdny patrol
Bob KarpAl Taliaferro Wydawnictwo: Egmont Polska Cykl: Gigant Poleca (tom 2) komiksy
komiksy
Gigant Poleca (tom 2)
2001-02-01
2001-02-01
832371200X
Jacek Drewnowski

Kup Gwiezdny patrol w ulubionej księgarnii

Oceny książki Gwiezdny patrol

OPINIE i DYSKUSJE o książce Gwiezdny patrol

Donald i Sknerus lądują w lodzie na 100.000 lat, ale spokojnie - trwa to tylko chwilę:) przy okazji Donald przekazuje jaskiniowcom wiedzę o ogniu, udomowieniu zwierząt no i transporcie. Dzięki! :) Diodak stwarza genialnego Nutka, który staje się gwiazdą muzyki, ale woli pracować w przedszkolu;p Donald & Dziobas omyłkowo zostają wzięci za kosmitów, na szczęście reżyser ich filmu wybacza im ten spojler. Donald w szale zakupów. Miki i Minnie walczą z gwiezdnymi piratami, którymi dowodzi szef Minnie [Piotruś] oraz potworem - tylko, że to tylko niesforni bracia się bawią! :) Donald wciąga się w granie i nie ma czasu na żadne spotkanie;p Jones i Donald rywalizują o to kto ma najbardziej oryginalnego ptaka [;p] i wygrywa Donald, który jest tym ptakiem [:-)]. Sknerus musi zapłacić za ślub syna miliardera - tak, będzie dużo łez - Kaczencja nie ma zamiaru liczyć się z kosztami i wybiera najdroższe opcje! Donald wkręcony w kradzież ulega urokowi złodziejki, na szczęście spółka Arnold [Destruktor] & Siostrzeńcy daje temu radę.

Według mnie najlepsze historie z tego komiksu to "Gwiezdny patrol", gdzie możemy zobaczyć współpracujących Minnie i Miki w skafandrach w kosmosie. Kolejny to "Kosmici z przypadku" w którym kosmici ( ;) ) nawiedzili miasto. Następny to "Mieć u stóp cały świat" opowiadający kolejnym wynalazku Diodaka - muzycznym, oraz "Ni ptak, ni kaczka" o konkurencji Donalda z sąsiadem - kto znajdzie rzadszego ptaka.

58 użytkowników ma tytuł Gwiezdny patrol na półkach głównych
18 użytkowników ma tytuł Gwiezdny patrol na półkach dodatkowych

Okładka książki Zwierzęta domowe Flemming Andersen, Francesco Artibani, Massimo Asaro, Valentina Camerini, Paolo Campinoti, Tiberio Colantuoni, Bruno Concina, Alessio Coppola, Antonello Dalena, Paolo De Lorenzi, Salvatore Deiana, Enrico Faccini, Tito Faraci, Cèsar Ferioli Pelaez, Federico Franzò, Andrea Freccero, Roberto Gagnor, Marco Gervasio, Silvia Gianatti, Alessandro Gottardo, Francesco Guerrini, Roberto Lauciello, Carlo Limido, Andrea Lucci, Monica Manzoni, Gabriele Mazzoleni, Michele Mazzon, Carol McGreal, Pat McGreal, Marco Meloni, Lara Molinari, Francesco Monteforte Bianchi, Carlo Panaro, Marco Pavone, Pier Dario Pennati, Blasco Pisapia, Giovanni Rigano, Elizabeth Rowe, Nino Russo, Rudy Salvagnini, Giuseppe Sansone, Bruno Sarda, Laura Shaw, Mark Shaw, Luca Usai, Massimiliano Valentini
Okładka książki To właśnie Donald! Alessandro Barbucci, Silvio Camboni, Giorgio Cavazzano, Bruno Concina, Gianfranco Cordara, Bruno Enna, Stefano Enna, Miguel Fernandez Martinez, Andrea Freccero, Luciano Gatto, Janet Gilbert, Per Hedman, Jørgen Jensen, Michele Mazzon, Roberta Migheli, Paola Mulazzi, Carlo Panaro, Marco Pavone, Giustina Porcelli, Victor Arriagada (Vicar) Rios, Marco Rota, Donald Soffritti, Nicola Tosolini
Okładka książki Kaczor Donald jako Wolverine Francesca Agrati, Luca Barbieri, Danilo Barozzi, Marco Bosco, Sergio Cabella, Jacopo Cirillo, Federico Franzò, Luciano Gatto, Pier Giuseppe Giunta, Francesco Guerrini, Valerio Held, Gabriele Mazzoleni, Marco Meloni, Roberta Migheli, Carlo Panaro, Giada Perissinotto, Blasco Pisapia, Vito Stabile, Massimiliano Valentini, Stefano Zanchi
Okładka książki Raz na wodzie, raz pod wodą Vincenzo Arcuri, Massimo Asaro, Giorgio Cavazzano, Enrico Faccini, Marco Gervasio, Lino Gorlero, Augusto Macchetto, Marco Meloni, Fabio Michelini, Lara Molinari, Carlo Panaro, Daniele Regolo, Alberto Savini, Emilio Urbano
Okładka książki Obrońcy galaktyki Tito Faraci, Andrea Freccero, Marco Gervasio, Lucio Leoni, Marco Mazzarello, Carlo Panaro, Andreas Pihl
Okładka książki Cyberigrzyska Sandro Del Conte, Tito Faraci, Andrea Freccero, Francesco Guerrini, Alessandro Mainardi, Fabio Michelini, Carlo Panaro, Alessandro Pastrovicchio, Stefan Petrucha, Blasco Pisapia, Giampaolo Soldati
Okładka książki 90 lat śmiechu i przygód Enrico Faccini, Andrea Freccero, Luciano Gatto, Marco Gervasio, Francesco Guerrini, Carlo Panaro, Rudy Salvagnini

Okładka książki Tu się zgina MIECZ RONINA Stefano Ambrosio, Flemming Andersen, Gaja Arrighini, Federico Bertolucci, Luca Bonardi, Joaquín Cañizares Sanchez, Rodolfo Cimino, Tito Faraci, Andrea Freccero, Bob Karp, Alessia Martusciello, Xavier Vives Mateu, Carol McGreal, Pat McGreal, Lara Molinari, Stefan Petrucha, Nino Russo, Al Taliaferro
Okładka książki Między młotem a kowadłem Flemming Andersen, Marco Bosco, Enrico Faccini, Massimo Fecchi, Andrea Ferraris, Francesco Guerrini, Jens Hansegård, Valerio Held, Lars Jensen, Bob Karp, Alessandro Mainardi, Luciano Milano, Carlo Panaro, Andreas Pihl, Peter Snejbjerg, Al Taliaferro
Okładka książki Stary kaczor i złoto Stefano Ambrosio, Walt Disney, Lars Jensen, Redakcja magazynu Kaczor Donald
Okładka książki Komiks Gigant 9/94: Skarb na pustyni Robert Bailey, Antoni Bancells Pujadas, Rodolfo Cimino, Alessio Coppola, François Corteggiani, Massimo De Vita, Lino Gorlero, Keith Knight, Alberto Lavoradori, Bruno Sarda, Jennifer Steel
Okładka książki Niewolnicy mody Maurizio Amendola, Flemming Andersen, Marco Bosco, Joaquín Cañizares Sanchez, Rodolfo Cimino, Giuseppe Dalla Santa, Massimo Fecchi, Giorgio Figus, Silvia Gianatti, Bob Karp, Carlo Limido, Carol McGreal, Pat McGreal, Rune Meikle, Luciano Milano, Claudio Panarese, Carlo Panaro, Stefan Petrucha, Giuseppe Sansone, Guido Scala, Al Taliaferro
Okładka książki Mroczny dwór Gaja Arrighini, Danilo Barozzi, Bruno Concina, Giuseppe Dalla Santa, Massimo Fecchi, Cèsar Ferioli Pelaez, Andrea Freccero, Carlo Gentina, Francesco Guerrini, Valerio Held, Bob Karp, Carol McGreal, Pat McGreal, Lara Molinari, Carlo Panaro, Nino Russo, Bruno Sarda, Laura Shaw, Mark Shaw, Al Taliaferro

Cytaty z książki Gwiezdny patrol

Dodaj cytat z książki Gwiezdny patrol