Hummusy i pasty
208 str.
3 godz. 28 min.
- Kategoria:
- kulinaria, przepisy kulinarne
- Wydawnictwo:
- Znak JednymSłowem
- Data wydania:
- 2024-05-27
- Data 1. wyd. pol.:
- 2017-08-17
- Liczba stron:
- 208
- Czas czytania
- 3 godz. 28 min.
- Język:
- polski
- ISBN:
- 9788324099818
- Tagi:
- Hummus pasta przepisy
Proste, zdrowe i pyszne. HUMMUSY i pasty.
76 inspirujących przepisów na roślinne pasty
Hummus to ciecierzyca, czosnek, sezam i oliwa. Ale nie tylko.
Hummus może mieć słodko-ostry smak pieczonej dyni, kusić intensywnym aromatem grillowanej papryki lub zaskakiwać słodyczą syropu klonowego i rodzynek.
Dzięki tej książce dowiesz się, jak ugotować ciecierzycę, żeby wydobyć jej orzechowy smak, do czego używać czarnej soli i jak wytrawnie smakuje kiszona cytryna.
Dodaj do biblioteczki