Czytanie fotograficzne

- 2000-01-01
- 2000-01-01
- 83-86773-45-6
- Lidia Simbierowicz
Czytanie fotograficzne to innowacyjna, najlepsza z dostępnych metod czytania. Sekret czytania fotograficznego z prędkością 25 000 słów na minutę polega na tym, że Ty posiadasz już tę zdolność. Ta książka zapozna Cię z technikami najefektywniejszego wykorzystania możliwości Twojego umysłu. Dzięki czytaniu fotograficznemu nauczysz się nie tylko szybciej czytać, ale dowiesz się, jak uczyć się kilkakrotnie szybciej niż dotychczas.
Kup Czytanie fotograficzne w ulubionej księgarni
Oceny książki Czytanie fotograficzne
59 użytkowników ma tytuł Czytanie fotograficzne na półkach głównych- Przeczytane 31
- 2014 1
- NLPowe 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Czytanie fotograficzne
Bullshit
Bullshit
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKsiążka spełniła swoją rolę. U mnie miała za zadanie nauczyć mnie szybciej czytać i to się udało. Żeby czytać 25000 słów na minutę muszę stale ćwiczyć, ale myślę, ze to też będzie możliwe. Polecam każdemu!
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toNigdy wcześniej nie czytałam książek tego typu, czyli książek dotyczących szybkiego czytania, szybkiego uczenia się czy jak w tym przypadku czytania fotograficznego. Nie wiem czy wykorzystam ukazane w książce sposoby czytania i przyswajania tekstu. Te sposoby czytania wydają mi się odrobinę metafizyczne. To jak czytanie o medytowaniu czy czarowaniu.