Wszystkie zwierzęta na poboczu autostrady

Okładka książki Wszystkie zwierzęta na poboczu autostrady autora Błażej Dzikowski, 9788374354622
Okładka książki Wszystkie zwierzęta na poboczu autostrady
Błażej Dzikowski Wydawnictwo: Zielona Sowa Seria: Biblioteka Studium: Nowa Proza Polska literatura piękna
Biblioteka Studium: Nowa Proza Polska
2007-01-01
2007-01-01

Kup Wszystkie zwierzęta na poboczu autostrady w ulubionej księgarnii

Oceny książki Wszystkie zwierzęta na poboczu autostrady

OPINIE i DYSKUSJE o książce Wszystkie zwierzęta na poboczu autostrady

Myślę, że to jedna z tych książek, które warto przeczytać, żeby wyrobić sobie własne zdanie. To prawda, że fabuła niektórych opowiadań jest nieco... osobliwa. Równocześnie myślę, że tę książkę raczej czyta się dla poszczególnych myśli w niej zawartych, niż dla fabuły. Niektóre cytaty naprawdę mną zawładnęły (jak np. ten o tęsknocie i robaku). Ostatecznie, nie żałuję lektury.

Z chęcią spotkałbym się z autorem w celu otrzymania numeru do dealera, który go zaopatruje może wtedy zrozumiałbym co autor miał na mysli

Opowiadania , których nie rozumiem.

Opowiadania , których nie rozumiem.

53 użytkowników ma tytuł Wszystkie zwierzęta na poboczu autostrady na półkach głównych
21 użytkowników ma tytuł Wszystkie zwierzęta na poboczu autostrady na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Wszystkie zwierzęta na poboczu autostrady

Okładka książki Projekt mężczyzna Janusz Anderman, Hanna Bakuła, Miron Białoszewski, Jacek Bierut, Anna Bolecka, Agnieszka Drotkiewicz, Błażej Dzikowski, Kornel Filipowicz, Natasza Goerke, Anna Janko, Hubert Klimko-Dobrzaniecki, Miłka O. Malzahn, Łukasz Orbitowski, Jerzy Pilch, Grażyna Plebanek, Marta Podgórnik, Małgorzata Rejmer, Tadeusz Różewicz, Zyta Rudzka, Hanna Samson, Piotr Siemion, Justyna Sobolewska, Mariusz Szczygieł
Okładka książki Zaraz wracam. Antologia Błażej Dzikowski, Izabela Filipiak, Natasza Goerke, Paweł Huelle, Hubert Klimko-Dobrzaniecki, Grzegorz Kopaczewski, Zbigniew Kruszyński, Jerzy Łukosz, Piotr Milewski, Izabela Morska, Joanna Pawluśkiewicz, Jerzy Pilch, Grażyna Plebanek, Janusz Rudnicki, Ewa Stachniak, Andrzej Stasiuk, Mariusz Szczygieł, Olga Tokarczuk, Michał Witkowski
Okładka książki Tekstylia. O rocznikach siedemdziesiątych Marcin Cecko, Piotr Cegiełka, Maria Cyranowicz, Piotr Czerski, Tadeusz Dąbrowski, Maciej Dajnowski, Jacek Dukaj, Błażej Dzikowski, Julia Fiedorczuk, Jerzy Franczak, Łukasz Gorczyca, Roman Honet, Grzegorz Jankowicz, Michał Kaczyński, Łukasz Kaniewski, Michał Kasprzak, Dominika Kiwerska, Radosław Kobierski, Krzysztof Kowalewski (poeta), Jan Krasnowolski, Wojciech Kuczok, Paweł Lekszycki, Jarosław Lipszyc, Sławomir Łuczak, Piotr Macierzyński, Bartłomiej Majzel, Karol Maliszewski, Tomasz Małyszek, Miłka O. Malzahn, Piotr Marecki, Dorota Masłowska, Jakub Momro, Joanna Mueller, Bartosz Muszyński, Kuba Niklasiński, Klara Nowakowska, Daniel Odija, Łukasz Orbitowski, Robert Ostaszewski, Marcin Ożóg, Jakub Pacześniak, Michał Palmowski, Tomasz Piątek, Adam Pluszka, Marta Podgórnik, Wojciech Rusinek, Paweł Sarna (poeta), Sławomir Shuty, Mariusz Sieniewicz, Krzysztof Siwczyk, Piotr Smolak, Agnieszka Sobol, Paweł Soszyński, Marian Stala, Igor Stokfiszewski, Joanna Wilengowska, Michał Witkowski, Agnieszka Wolny-Hamkało, Filip Zawada

Cytaty z książki Wszystkie zwierzęta na poboczu autostrady

Błażej Dzikowski Wszystkie zwierzęta na poboczu autostrady Zobacz więcej
Błażej Dzikowski Wszystkie zwierzęta na poboczu autostrady Zobacz więcej