Rozpustnik i dziewica

Okładka książki Rozpustnik i dziewica autora Suzanne Enoch, 8372642095
Okładka książki Rozpustnik i dziewica
Suzanne Enoch Wydawnictwo: Pol-Nordica Cykl: Lekcje miłości (tom 2) Seria: Romanse Sprzed Lat literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
2004-01-01
2003-04-29
8372642095
Anna Reszka

Kup Rozpustnik i dziewica w ulubionej księgarnii

Oceny książki Rozpustnik i dziewica

OPINIE i DYSKUSJE o książce Rozpustnik i dziewica

Nie zainteresowała mnie.

Nie zainteresowała mnie.

Piękna książka. pełna emocji, wzruszająca. Warto przeczytać, polecam.

Piękna książka. pełna emocji, wzruszająca. Warto przeczytać, polecam.

Świetni bohaterowie. Ona dobra, piękna, niewinna, ale obdarzona również charakterem i inteligencją. On to łajdak pełną gębą, nie z gatunku tych, co miękną po parunastu stronach, do samego końca pozostaje zły, choć bohaterce udaje się oczywiście w pewnym stopniu go okiełznać. Podoba mi się to, że autorka nie rozciągnęła scen miłosnych na kilka stron, są one bardzo skąpe, ale to w niczym nie umniejsza chemii między bohaterami. Miłym akcentem są cytaty na początku rozdziałów, na ich podstawie domyślam się, że nieco legendarnego fatalnego uroku Byrona dostało się St.Aubynowi, który naprawdę wyszedł rewelacyjnie.

269 użytkowników ma tytuł Rozpustnik i dziewica na półkach głównych
64 użytkowników ma tytuł Rozpustnik i dziewica na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Rozpustnik i dziewica

Okładka książki Lady Whistledown kontratakuje Suzanne Enoch, Karen Hawkins, Julia Quinn, Mia Ryan
Okładka książki Kronika towarzyska lady Whistledown Suzanne Enoch, Karen Hawkins, Julia Quinn, Mia Ryan

Cytaty z książki Rozpustnik i dziewica

Dodaj cytat z książki Rozpustnik i dziewica