Wystarczy, że jesteś

Okładka książki Wystarczy, że jesteś autora Małgorzata Gutowska-Adamczyk, 9788310118981
Okładka książki Wystarczy, że jesteś
Małgorzata Gutowska-Adamczyk Wydawnictwo: Nasza Księgarnia Seria: Tylko dla dziewczyn literatura dziecięca
literatura dziecięca
Tylko dla dziewczyn
2010-05-28
2009-01-01

Kup Wystarczy, że jesteś w ulubionej księgarnii

Oceny książki Wystarczy, że jesteś

OPINIE i DYSKUSJE o książce Wystarczy, że jesteś

zmarnujcie czas na coś lepszego XD

zmarnujcie czas na coś lepszego XD

Nie zainteresowała mnie.

Nie zainteresowała mnie.

Fabułę dobrą ma powieść młodzieżowa,wzruszyłam się przy czytaniu,pisarka przedstawiła w książce przejmującą,mądrą opowieść,super się mi czytało skłania do myślenia.
Cudna lektura z przyjemnością czytałam.

Cudna lektura z przyjemnością czytałam.

1949 użytkowników ma tytuł Wystarczy, że jesteś na półkach głównych
364 użytkowników ma tytuł Wystarczy, że jesteś na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Wystarczy, że jesteś

Małgorzata Gutowska-Adamczyk
Małgorzata Gutowska-Adamczyk
Ukończyła Wydział Wiedzy o Teatrze Akademii Teatralnej w Warszawie. Debiutowała jako scenarzystka serialu „Tata, a Marcin powiedział…” emitowanego na antenie TVP 1. Jest autorką kilkunastu powieści, które wzruszają, rozweselają i zachwycają coraz więcej czytelniczek niezależnie od wieku. Ogromną popularnością cieszy się między innymi trzytomowa saga Małgorzaty Gutowskiej-Adamczyk pt. „Cukiernia Pod Amorem”. Na podstawie książki „Jak zabić nastolatkę (w sobie)?” powstał spektakl „Czterdziestka w opałach”. Za powieść „13. Poprzeczna” autorka otrzymała nagrodę polskiej sekcji IBBY w kategorii „Książka Roku 2008”.

Cytaty z książki Wystarczy, że jesteś