Bombowce Aliantów 1939-1945

Piotr Cieśla

Kup Bombowce Aliantów 1939-1945 w ulubionej księgarnii

Oceny książki Bombowce Aliantów 1939-1945

OPINIE i DYSKUSJE o książce Bombowce Aliantów 1939-1945

Autor podszedł bardzo dobrze do tematu.

Autor podszedł bardzo dobrze do tematu.

Bardzo dobra książka o alianckich bombowcach z II Wojny Światowej. Jest świetnie wydana (w tego typu książkach jest to bardzo ważne) - dobre rysunki i fotografie, opisy poszczególnych maszyn i wydarzenia, w których brały udział, no i świetna, twarda okładka. Jest też dobry podział na państwa dzięki czemu wszystko to jest uporządkowane. Trzeba pamiętać, że jest to mimo wszystko książka dla pasjonatów historii. Innych na pewną znużą opisy np. poszczególnych wersji maszyn i czym się one różniły, ile zostało wyprodukowanych itd.
Jednak w swojej klasie książka jest świetna.

10 użytkowników ma tytuł Bombowce Aliantów 1939-1945 na półkach głównych
12 użytkowników ma tytuł Bombowce Aliantów 1939-1945 na półkach dodatkowych