Batman: Poison Ivy

Okładka książki Batman: Poison Ivy autora Brian Apthorp, John Francis Moore, 9781563893049
Okładka książki Batman: Poison Ivy
angielski

Kup Batman: Poison Ivy w ulubionej księgarnii

Oceny książki Batman: Poison Ivy

OPINIE i DYSKUSJE o książce Batman: Poison Ivy

Okładka książki X-Force Epic Collection. Armageddon Now Jim Cheung, John Francis Moore, Chris Renaud, Terry Shoemaker, Anthony Williams
Okładka książki X-Force Epic Collection. Zero Tolerance Jim Cheung, John Francis Moore, Adam Pollina, Andy Smith
Okładka książki X-Factor Epic Collection. Afterlives Mat Broome, J. M. DeMatteis, Todd Dezago, Jan Duursema, John Francis Moore
Okładka książki X-Men. Era Apocalypsea #3: Wojna Warren Ellis, Lary Hama, Scott Lobdell, Jeph Loeb, John Francis Moore, Fabian Nicieza
Okładka książki X-Men. Era Apocalypsea #2: Rządy Renato Arlem, Chris Bachalo, Roger Cruz, Tony Daniel, Warren Ellis, Steve Epting, Lary Hama, Adam Kubert, Ken Lashley, Scott Lobdell, Jeph Loeb, Joe Madureira, John Francis Moore, Charles Mota, Fabian Nicieza, Steve Skroce, Eddie Wagner
Okładka książki Batman Arkham: Poison Ivy Jack Abel, Marc Andreyko, Brian Apthorp, Mark Buckingham, Gerry Conway, Ric Estrada, Derek Fridolfs, Neil Gaiman, Alan Grant, Cully Hammer, Andrew Helfer, Robert Kanigher, J.T. Krul, Guillem March, Sheldon Moldoff, John Francis Moore, Irv Novick, Javier Piña, Philip Craig Russell
Okładka książki X-Men: Age of Apocalypse – The Complete Epic tom 4 Terry Dodson, Warren Ellis, Adam Kubert, Scott Lobdell, Jeph Loeb, John Francis Moore, Carlos Pacheco

Okładka książki Absolute Batman: Abomination Nick Dragotta, Frank Martin Jr., Scott Snyder
Absolute Batman: Abomination Nick Dragotta, Frank Martin Jr., Scott Snyder
Okładka książki Absolute Martian Manhunter: Martian Vision Deniz Camp, Javier Rodrigues
Absolute Martian Manhunter: Martian Vision Deniz Camp, Javier Rodrigues
Okładka książki Absolute Wonder Woman: As My Mothers Made Me Jordie Bellaire, Matias Bergara, Hayden Sherman, Kelly Thompson
Okładka książki Event Horizon: Dark Descent #5 Tristan Jones, Christian Ward
Event Horizon: Dark Descent #5 Tristan Jones, Christian Ward
Okładka książki Heaven Officials Blessing, Vol. 1 (STARember) Mo Xiang Tong Xiu, STARember
Heaven Officials Blessing, Vol. 1 (STARember) Mo Xiang Tong Xiu, STARember
Okładka książki Roses and Champagne, Vol. 2 Ttung Gae, ZIG
Roses and Champagne, Vol. 2 Ttung Gae, ZIG
Okładka książki Predator: Bloodshed #1 Roland Boschi, Ruairi Coleman, Jordan Morris
Predator: Bloodshed #1 Roland Boschi, Ruairi Coleman, Jordan Morris

Cytaty z książki Batman: Poison Ivy