- ezoteryka, senniki, horoskopy
- AstroCoaching (tom 1)
- AstroCoaching by Martin Novak
- 2025-11-24
- 2025-11-24
Czy czujesz, że Twoja intuicja jest silniejsza, niż pokazuje to codzienność — ale brakuje Ci narzędzi, by wreszcie zacząć jej ufać?
Ta książka jest Twoją mapą powrotu do wewnętrznego widzenia.
„Przebudzenie Trzeciego Oka” to praktyczny, bezpieczny i przystępny przewodnik, dzięki któremu dowiesz się, jak krok po kroku rozbudzić intuicję, oczyścić percepcję i zacząć dostrzegać subtelną energię, która przenika wszystko, co żyje. To nie jest zbiór abstrakcyjnych teorii — to zestaw sprawdzonych, prostych do wykonania narzędzi, które możesz zacząć stosować już dziś, niezależnie od poziomu doświadczenia.
Dlaczego warto?
1. Nauczysz się słuchać swojego wewnętrznego kompasu.
Dzięki ćwiczeniom oddechowym, pracy z kolorem i medytacji zaczniesz rozróżniać głos intuicji od głosu lęku, podejmować trafniejsze decyzje i działać z jasnością, która zmienia jakość życia.
2. Poprawisz koncentrację, sen i jakość energii.
Praca z szyszynką i rytmem dobowym pomoże Ci zredukować rozproszenie, wyciszyć się i odbudować naturalny dobrostan psychiczny.
3. Uziemisz się, zanim „pójdziesz w górę”.
Dzięki technikom uziemienia i pracy z ciałem unikniesz pułapek typowych dla osób, które otwierają górne czakry bez stabilnej podstawy — lęku, nadwrażliwości czy odrealnienia.
4. Otworzysz się na nowe postrzeganie rzeczywistości.
Delikatne praktyki widzenia aury, praca ze światłem oraz Trataka sprawią, że zaczniesz zauważać subtelne sygnały energetyczne — u siebie, u innych, w przestrzeni.
5. Wzmocnisz intuicyjne decyzje w pracy, relacjach i codzienności.
Zrozumiesz, jak korzystać z intuicji praktycznie: w rozmowach, w biznesie, w wyborach finansowych i emocjonalnych, bez odlatywania od realnego życia.
6. Zbudujesz codzienną rutynę, która naprawdę działa.
Książka zawiera gotowe protokoły 10–20 minut dziennie, mikropraktyki do wykonania w pracy czy tramwaju oraz Dziennik Trzeciego Oka, dzięki któremu zaczniesz zauważać subtelne zmiany.
7. Otrzymasz most między nauką a duchowością.
Przejrzyste wyjaśnienia dotyczące szyszynki, melatoniny, rytmu dobowego i percepcji łączą współczesną wiedzę z mądrością tradycji Wschodu — bez dogmatów i przesady.
Dla kogo jest ta książka?
– dla osób, które czują, że „w życiu jest coś więcej”, ale nie wiedzą, jak to uchwycić,
– dla wrażliwych intuitywek i intuitywnych mężczyzn pragnących odzyskać zaufanie do własnych przeczuć,
– dla osób medytujących, początkujących i zaawansowanych,
– dla wszystkich, którzy chcą widzieć wyraźniej — w sobie i w świecie.
Co zyskasz?
– jaśniejszy umysł,
– głębsze sny i lepszy kontakt z podświadomością,
– większy spokój i odporność na manipulację,
– wyostrzoną intuicję,
– pierwsze kroki w kierunku widzenia aury i energii,
– odwagę, aby żyć w zgodzie ze sobą.
„Przebudzenie Trzeciego Oka” to podróż, którą możesz rozpocząć tu i teraz.
Nie po to, by stać się kimś innym — lecz by wrócić do siebie w pełniejszym świetle.
Kup Przebudzenie Trzeciego Oka. Praktyczny przewodnik jak rozwinąć intuicję i dostrzegać aurę w ulubionej księgarni
Oceny książki Przebudzenie Trzeciego Oka. Praktyczny przewodnik jak rozwinąć intuicję i dostrzegać aurę
Tagi i tematy do książki Przebudzenie Trzeciego Oka. Praktyczny przewodnik jak rozwinąć intuicję i dostrzegać aurę
Cytaty z książki Przebudzenie Trzeciego Oka. Praktyczny przewodnik jak rozwinąć intuicję i dostrzegać aurę
Istnieje w człowieku pewne miejsce – ciche, jasne, ledwie uchwytne – które nieustannie próbuje zwrócić na siebie Twoją uwagę. Odzywa się czasem w snach, czasem w przeczuciu, czasem w dziwnym uczuciu „wiem, choć nie wiem skąd”. Nie jest głośne. Nie jest nachalne. Jest jak delikatne światło migoczące pod powierzchnią codzienności. Możesz je ignorować latami, a ono i tak będzie ci...
Rozwiń

OPINIE i DYSKUSJE o książce Przebudzenie Trzeciego Oka. Praktyczny przewodnik jak rozwinąć intuicję i dostrzegać aurę