Pamiętnik nastolatki współcześnie Tom 2

- literatura młodzieżowa
- e-book
- Pamiętnik nastolatki (tom 16)
- 2024-01-01
- 2024-01-01
Od autorki
Kochani! Oddaję w wasze ręce już drugi tom bestsellerowej serii: „Pamiętnik nastolatki”. W nowej odsłonie! Historie, o których przeczytacie wydarzyły się naprawdę! Bohaterowie, emocje, uczucia, miłość, zazdrość, przyjaźń, smutek, cała
gama tych emocji pozostała bez zmian. Prawdziwa pozostała cała historia.
To co należało zmienić, to głównie social media, nazwy komunikatorów i portali społecznościowych. Nie ma też już gimnazjów.
Drugi tom, podobnie jak pierwszy zawiera w sobie aż 4 książki. Pamiętam niecierpliwość dziewcząt, które na każdą kolejną część musiały czekać pół roku!
Seria „Pamiętnik nastolatki” uczyniła wiele, wiele dobrego. Połączyła wiele czytelniczek i czytelników w pary, często zakończone małżeństwem, czy zaręczynami. Dzięki niej zawartych zostało wiele przyjaźni, które trwają do dziś.
Chciałabym w tym miejscu podziękować Piotrowi, mojemu mężowi, za to, że po prostu jest. Za jego miłość, troskę, oddanie, pomoc i czas. Poświęcił mnóstwo swojego czasu, by ta uwspółcześniona wersja ,,Pamiętnika nastolatki” mogła się ukazać w formie e-booka. Pomaga mi zresztą cały czas. Piotr, dziękuję. - Beata Andrzejczuk
Kup Pamiętnik nastolatki współcześnie Tom 2 w ulubionej księgarni

OPINIE i DYSKUSJE o książce Pamiętnik nastolatki współcześnie Tom 2