Wandfasted

Okładka książki Wandfasted autorstwa Laurie Forest
Okładka książki Wandfasted autorstwa Laurie Forest
Laurie Forest Wydawnictwo: Harlequin Teen Cykl: The Black Witch Chronicles (tom 0.5) fantasy, science fiction
e-book
The Black Witch Chronicles (tom 0.5)
Wandfasted
2017-07-01
2017-07-01
angielski
When they painted Heretics on our barn and set fire to it, I thought that was the worst it could get.

Until they sent the dragons.

But they didn't count on us having dragons of our own. And they certainly didn't count on Her. Our Great Mage. The Bringer of Fire. The Storm of Death. The Crow Sorceress. Our Deliverance.

The Black Witch.
Ta książka nie została jeszcze oceniona NIE MA JESZCZE DYSKUSJI

Bądź pierwszy - oceń książkę

Kup Wandfasted w ulubionej księgarniiPorównywarka z najlepszymi ofertami księgarń W naszej porównywarce znajdziesz książki, e-booki i audiobooki z najpopularniejszych księgarń internetowych. Niektórzy partnerzy przygotowują dla użytkowników naszego serwisu specjalne rabaty, dlatego warto kupować książki przez lubimyczytać.pl. Oferty są prezentowane w trzech kategoriach: „Oferta dnia” (promocje partnerów),„Polecane księgarnie” (sprawdzeni partnerzy handlowi, z którymi współpracujemy na podstawie umów) oraz „Pozostałe”. W każdej kategorii kolejność prezentacji zależy od ceny produktu przekazanej przez księgarnie lub dostawcę porównywarki. Lubimyczytać.pl nie prowadzi sprzedaży i nie uczestniczy w procesie zakupowym po przekierowaniu na stronę sklepu. Mimo że dokładamy starań, aby wszystkie linki i informacje były aktualne, nie mamy wpływu na ewentualne nieścisłości cenowe, błędne przekierowania lub zmiany w ofertach księgarni. Jeśli zauważysz nieprawidłowość, prosimy o zgłoszenie jej na adres: admin@lubimyczytac.pl. Dzięki Twojej informacji możemy jeszcze lepiej dbać o jakość działania naszej porównywarki.

Oceny książki Wandfasted

OPINIE i DYSKUSJE o książce Wandfasted

Laurie Forest
Laurie Forest
mieszka w głębokich lasach Vermontu, gdzie lubi spędzać czas przed kominkiem, pijąc mocną herbatę, i snuje opowieści pełne driad, smoków i różdżek. Jest autorką serii Kroniki Czarnej Wiedźmy. Prequele do tej serii – Wandfasted oraz Light Mage – ukazały się w antologii pt. The Rebel Mages.

Cytaty z książki Wandfasted

Dodaj cytat z książki Wandfasted