Nie drocz się ze mną, Nagatoro! #19

- komiksy
- Nie drocz się ze mną, Nagatoro! (tom 19)
- Ijiranaide, Nagatoro-san
- 2025-07-18
- 2025-07-18
- 2025-05-20
- Dagny Zawierucha
Ta książka nie posiada jeszcze opisu.
Kup Nie drocz się ze mną, Nagatoro! #19 w ulubionej księgarni
Oceny książki Nie drocz się ze mną, Nagatoro! #19
24 użytkowników ma tytuł Nie drocz się ze mną, Nagatoro! #19 na półkach głównych- Przeczytane 19
- Manga 4
- Do kupienia 1
- Mangi 1
- Przeczytane w 2025 1
- Komiksy 1
- Komiksy / Manga 1
- Manga/Komiks 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Nie drocz się ze mną, Nagatoro! #19
Przegadana, ale i zawierajaca coś, na co czytelniczy czekali od samego początku. Koniec uroczo pikantny.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPrzedostatni tom zaczyna się , gdy zbliża się finał Judo. Jednak nagle Nagatoro czuję stres i wychodzi z Sali i niespodziewanie dogania Ją bohater i mówi , że zawsze będzie Ją wspierał i po Jego słowach Nagatoro się do Niego przytula. Następnie rozpoczyna się finał i Nagatoro podczas walki zaczyna wspominać chwilę z mistrzuniem. Jednak mimo tego zaczyna przegrywać , ale gdy bohater zaczyna Ją dopingować bierze się w garść i wygrywa zdobywając pierwsze miejsce. A następnego dnia bohaterowie spotykają się w szkole i nagle bohater zaczyna Ją wychwalać i Nagatoro robi się cała czerwona i sugeruję by poszli , gdzieś gdzie będą sami. I oboje idą na spacer i nagle łapią się za rękę:) I w pewnym momencie siadają na ławce i Nagatoro pyta bohatera czy chcę Jej coś powiedzieć i ten na początku się waha , ale po chwili zaczyna mówić , że Nagatoro bardzo go zmieniła i dzięki Niej zrozumiał czego chcę i niespodziewanie mówi dziewczynie , że Ją kocha i pyta czy będzie Jego dziewczyną i Nagatoro robi się cała czerwona i po chwili mówi , że chciała zrezygnować z Judo i po prostu się poddać , ale gdy się spotkali zmieniła zdanie , bo chciała walczyć tak samo jak On i po tych słowach bohaterowie łapią się za ręce i Nagatoro mówi by bohater wziął odpowiedzialność za Jej zmianę. I po tych słowach oboje wracają do domu trzymając się za ręce. A w pewnym momencie bohater chcę pocałować Nagatoro , ale ta mówi , że jest za dużo ludzi. Następnie widzimy bohatera w wannie i ten myśli jaki jest szczęśliwy , że Nagatoro jest Jego dziewczyną. I nagle piszę do Niego Nagatoro i po chwili bohaterowie łączą się przez kamerkę i mimo , że oboje są zawstydzeni to i tak rozmawiają , ale nagle bohater strąca telefon , który spada do wody , ale w ostatniej chwili go łapię , ale gdy go złapał Nagatoro zobaczyła Jego dolne części;) I dziewczyna mówi , że nie była gotowa na takie widoki:D No i kolejny tom za mną i jest tak samo świetny jak inne. Moment wygranej Nagatoro był wspaniały:) Tak samo scena jak bohater wyznaję Jej miłość. Choć rozczarowało mnie , że Nagatoro nie powiedziała bohaterowi , że też go kocha. Powiedziała tylko – „Weź odpowiedzialność za moją zmianę” A scena w wannie kapitalna. Choć szkoda , że nie było pocałunku. Pewnie będzie w ostatnim tomie
Przedostatni tom zaczyna się , gdy zbliża się finał Judo. Jednak nagle Nagatoro czuję stres i wychodzi z Sali i niespodziewanie dogania Ją bohater i mówi , że zawsze będzie Ją wspierał i po Jego słowach Nagatoro się do Niego przytula. Następnie rozpoczyna się finał i Nagatoro podczas walki zaczyna wspominać chwilę z mistrzuniem. Jednak mimo tego zaczyna przegrywać , ale gdy...