largo winch i kobieta cyklop

Okładka książki largo winch i kobieta cyklop autora Jean Van Hamme, 8370340903
Okładka książki largo winch i kobieta cyklop
Jean Van Hamme Wydawnictwo: P.W.P. "Gryf" SA Cykl: Largo Winch (tom 1) Seria: Largo Winch fantasy, science fiction
Largo Winch (tom 1)
Largo Winch
Largo winch et la Cyclope
1977-01-01
1977-01-01
Bella Szwarcman-Czarnota

Ta książka nie została jeszcze oceniona NIE MA JESZCZE DYSKUSJI

Bądź pierwszy - oceń książkę

Kup largo winch i kobieta cyklop w ulubionej księgarnii

Oceny książki largo winch i kobieta cyklop

OPINIE i DYSKUSJE o książce largo winch i kobieta cyklop

Tagi i tematy do książki largo winch i kobieta cyklop

Okładka książki Relax nr 51 François Bazzoli, José-Louis Bocquet, Tomasz Józefowski, Bartosz Minkiewicz, Rafał Skarżycki, Przemysław Soroka, Wojciech Stefaniec, Piotr Szulc, Jean Van Hamme, Robert Waga, Jim Watson
Okładka książki XIII. Tom 5 (wyd. zbiorcze) Jean Van Hamme, William Vance
XIII. Tom 5 (wyd. zbiorcze) Jean Van Hamme, William Vance
Okładka książki XIII. Tom 3 (wyd. zbiorcze) Jean Van Hamme, William Vance
XIII. Tom 3 (wyd. zbiorcze) Jean Van Hamme, William Vance
Okładka książki Thorgal. Gra Fabularna. Podręcznik Główny Bartosz Guzy, Aleksandra Kazimierska, Karolina Kogut, Paulina Opak, Łukasz Orbitowski, Grzegorz Rosiński, Artur Szymała, Jean Van Hamme, Dawid Wolski
Okładka książki RELAX Magazyn opowieści rysunkowych nr 47 Marcin Bałczewski, Luko Czakowski, Gerry Finley-Day, Larry Hancock, Dawid Malik, Peter Miligan, Bartosz Minkiewicz, Steve Moore, Przemysław Soroka, Wojciech Stefaniec, Kelly Thompson, Jakub Topor, Billy Tucci, Stanisław Tym, Jean Van Hamme, Robert Waga
Okładka książki Rosiński Fantastyczny Yvn Delporte, Krzysztof Jaroszyński, Henryk Kurta, Tadeusz Lech, Lemasque, Grzegorz Rosiński, Andrzej Sawicki, Ryszard Siwanowicz, Jean Van Hamme, Stefan Weinfeld
Jean Van Hamme
Jean Van Hamme
Jean van Hamme Urodził się 16. stycznia 1939 r. w Brukseli. Znak zodiaku - Koziorożec. Z wykształcenia jest ekonomistą, ale nie bilanse księgowe stały się jego pasją. Szybko zorientował się, że dużo ciekawsze jest wymyślanie opowieści i scenariuszy. Jest autorem powieści przygodowych, pracuje również dla telewizji. Najwieksza popularnośc zdobyły jego scenariusze komiksów, napisane dla tak znanych rysowników, jak CUVELIER, GERI, BEAUTEMPS, DANY, AIDANS, CHERET i VENCE. W 1976 r. poznał polskiego rysownika Grzegorza Rosińskiego. Znajomośc ta zaowocowała nowym pomysłem na scenariusz komiksu - postacią THORGALA AEGIRSSONA. Wymyślony przez VAN HAMME'A fantastyczny, mroczny świat Thorgala narysowany przez Rosińskiego odniósł wielki sukces. Wciaż są wznawiane starsze tytuły i powstają nowe przygody Thorgala. VAN HAMME otrzymał dwukrotnie nagrode SAINT-MICHEL za najlepszy scenariusz komiksu: w 1978 i 1980 roku.

Cytaty z książki largo winch i kobieta cyklop

Dodaj cytat z książki largo winch i kobieta cyklop