Highland Hearts Holiday Bookshop

- Highland Hearts Holiday Bookshop
- 2024-11-18
- 2024-11-18
- angielski
An unexpected inheritance has gifted me with the dream of a lifetime – owning a charming bookshop in small-town Scotland. Little did I know this gift comes with a surprise – Highland Hearts bookshop has been running an underground magical matchmaking service – and as new owner of the shop, I am expected to deliver on these matches.
As Christmas looms, and lonely hearts beg for love, I’m tossed into the world of magic and romance, aided by a meddling book club who seems more interested in romance than reading.
The problem is – I just don’t believe in love. Or so I thought.
It turns out there’s one local bird nerd and Scottish hottie, Alexander MacTavish, who has my heart all aflutter. While he’s more into puffins than paperbacks, I can’t help but notice he’s showing up at the bookshop to help every time something goes wrong. Maybe it’s my determination to have an adventure, or maybe it’s the magic, but every time tall, dark, and grumpy enters my bookshop, I find myself wanting to read up on birds just to catch his attention.
Kup Highland Hearts Holiday Bookshop w ulubionej księgarni
Oceny książki Highland Hearts Holiday Bookshop
10 użytkowników ma tytuł Highland Hearts Holiday Bookshop na półkach głównych- Chcę przeczytać 6
- English 2
- K. Fantasy, sci-fi 1
- Obyczajówka 1
- Humor 1
- K. Literatura obyczajowa i romans 1
- Storytel 1
- G. Lista zakupów 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Highland Hearts Holiday Bookshop
Idealna na świąteczny czas! Uroczy Romans z jeszcze bardziej uroczymi maskonurami :)
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toUrocza, pełna ciepła opowieść z nutką magii i szkockiego klimatu. Dziedziczona księgarnia, magiczne swatanie i nieoczywisty romans tworzą przyjemną mieszankę świątecznego feel-good. Bohaterka z dystansem do miłości i mrukliwy, ale czarujący ornitolog to duet, który dostarcza zarówno humoru, jak i emocji. Lekka, romantyczna historia idealna na zimowy wieczór – zwłaszcza dla miłośników książek, magii i ptaków.
Urocza, pełna ciepła opowieść z nutką magii i szkockiego klimatu. Dziedziczona księgarnia, magiczne swatanie i nieoczywisty romans tworzą przyjemną mieszankę świątecznego feel-good. Bohaterka z dystansem do miłości i mrukliwy, ale czarujący ornitolog to duet, który dostarcza zarówno humoru, jak i emocji. Lekka, romantyczna historia idealna na zimowy wieczór – zwłaszcza dla...
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toBardzo przyjemna pozycja, pozytywny vibe, polecam każdemu szybki romans
Bardzo przyjemna pozycja, pozytywny vibe, polecam każdemu szybki romans
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toBardzo fajny, słodki świąteczny romans z odrobiną magii.
Naprawdę nie spodziewałam się, że znajdę taką perełkę.
Bardzo fajny, słodki świąteczny romans z odrobiną magii.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toNasza główna bohaterka dziedziczy przytulną księgarnię w małym miasteczku w Szkocji - spełnienie marzeń 2/3 czytelniczek - poznaje bardzo przystojnego szkockiego profesora - patrz j/w i pomaga ratować maskonury (które na okładce wyglądają jak pingwiny...).
Naprawdę nie spodziewałam się, że znajdę taką perełkę.