Powiedz, czego pragniesz

Tell Me What You Want
2025-02-12
2025-02-12
2024-01-22

Kup Powiedz, czego pragniesz w ulubionej księgarnii

Oceny książki Powiedz, czego pragniesz

OPINIE i DYSKUSJE o książce Powiedz, czego pragniesz

Ja rozumiem, że jest to erotyk, ale w książce oprócz seksu MUSI się coś dziać. Doczytałam do 100 paru stron i się poddałam. Nie będę tracić czasu na ten twór.
Dzięki tej książce postanowiłam, że jeżeli coś mi nie siedzi do setnej strony to po prostu nie będę tego dalej czytać.

To pierwsza książka, której nie dokończyłam. Jakoś nie interesuje mnie rozwój "fabuły". Tym bardziej, że podejrzewam jak to się może skończyć. Noah dowie się o interesującym zawodzie siostry, będzie wielka drama, pewnie pobiją się z Reedem ale na końcu i tak wszyscy się pogodzą, a nasza główna para będzie żyła długo i szczęśliwie i jeszcze dłużej i częściej się pieprzyła....

Po 2019 Lucia Franco ma same słabe książki. Ciekawe co się zmieniło?

Po 2019 Lucia Franco ma same słabe książki. Ciekawe co się zmieniło?

Szczerze, muszę zacząć czytac opisy książek. choć tutaj nawet to by nie pomogło.
Na pierwszy rzut oka fajne motywy: najlepszy przyjaciel brata, druga szansa, szukanie niezależności. Jednak ostateczne jak dla mnie za dużo akcji skupia się na ich życiu erotycznym, ukrywaniem wszystkiego przed bratem. Brakuje mi tu jakiejś większej fabuły, nawet przeszłość Reeda jest potraktowana bardzo ogólnie. A mógł być z tego niezły wątek.
Czyta się okej, ale przejdzie u mnie małym echem.

230 użytkowników ma tytuł Powiedz, czego pragniesz na półkach głównych
27 użytkowników ma tytuł Powiedz, czego pragniesz na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Powiedz, czego pragniesz

Cytaty z książki Powiedz, czego pragniesz

Dodaj cytat z książki Powiedz, czego pragniesz