Okładka książki CHANGE. 13 technik, aby być tak szczęśliwym, jak szczęśliwych udają ludzie na Instagramie autora Julia Izmałkowa, 9788396258250
Julia Izmałkowa Wydawnictwo: Psychomama nauki społeczne (psychologia, socjologia, itd.)
nauki społeczne (psychologia, socjologia, itd.)
CHANGE. 13 techniques to be as happy as everyone on instagram pretends to be
2021-01-01
2021-01-01

Kup CHANGE. 13 technik, aby być tak szczęśliwym, jak szczęśliwych udają ludzie na Instagramie w ulubionej księgarnii

Oceny książki CHANGE. 13 technik, aby być tak szczęśliwym, jak szczęśliwych udają ludzie na Instagramie

OPINIE i DYSKUSJE o książce CHANGE. 13 technik, aby być tak szczęśliwym, jak szczęśliwych udają ludzie na Instagramie

14 użytkowników ma tytuł CHANGE. 13 technik, aby być tak szczęśliwym, jak szczęśliwych udają ludzie na Instagramie na półkach głównych
5 użytkowników ma tytuł CHANGE. 13 technik, aby być tak szczęśliwym, jak szczęśliwych udają ludzie na Instagramie na półkach dodatkowych

Julia Izmałkowa
Julia Izmałkowa
Nazywam się Julia Izmałkowa. Kocham i ubóstwiam psychologię. Uważam ją za królową matkę wszystkich nauk. Wierzę, że powinna być nauczana od przedszkola. I jeszcze mocniej wierzę, że ludzie, którzy mają do czynienia z innymi ludźmi, a zwłaszcza tak delikatnymi i wrażliwymi, jakimi są dzieci – MUSZĄ znać psychologię. Jestem psychologiem i badaczem społecznym. Mówię o psychologii bez bełkotu psychologicznego, ale za to bazując na nauce i badaniach. Pokazuję jak możemy wykorzystać psychologię do budowania pięknych relacji, do tego, żeby mieć spełnienie w pracy, do realizacji celów oraz marzeń, do coraz większej samorealizacji. Promuję filozofię #ParentsFirst, bo dla szczęścia dzieci niezbędne jest szczęście rodziców. Ale jeśli nie masz dzieci – to nie szkodzi… psychologia jest jedna. Jest niezbędna dla każdego, kto chce żyć świadomie i w zgodzie ze swoją prawdą.

Cytaty z książki CHANGE. 13 technik, aby być tak szczęśliwym, jak szczęśliwych udają ludzie na Instagramie