Ostatnia noc przed rokiem 2000

1998-01-01
1998-01-01
837221168X
Maria Czarnecka
Książka ta opiera się na pomyśle, że Syn Boży zjawia się pewnego dnia pośród nas i nikt Go nie rozpoznaje. To co przeżywa On w kontaktach z ludźmi, skłania jednak do refleksji nad naszymi codziennymi postawami przez co powieść ta może chwilami powiedzieć nam więcej o nas samych i o naszej religijności niż niejeden podręcznik teologii, czy poradnik duchowości.

Kup Ostatnia noc przed rokiem 2000 w ulubionej księgarniiPorównywarka z najlepszymi ofertami księgarń W naszej porównywarce znajdziesz książki, e-booki i audiobooki z najpopularniejszych księgarń internetowych. Niektórzy partnerzy przygotowują dla użytkowników naszego serwisu specjalne rabaty, dlatego warto kupować książki przez lubimyczytać.pl. Oferty są prezentowane w trzech kategoriach: „Oferta dnia” (promocje partnerów),„Polecane księgarnie” (sprawdzeni partnerzy handlowi, z którymi współpracujemy na podstawie umów) oraz „Pozostałe”. W każdej kategorii kolejność prezentacji zależy od ceny produktu przekazanej przez księgarnie lub dostawcę porównywarki. Lubimyczytać.pl nie prowadzi sprzedaży i nie uczestniczy w procesie zakupowym po przekierowaniu na stronę sklepu. Mimo że dokładamy starań, aby wszystkie linki i informacje były aktualne, nie mamy wpływu na ewentualne nieścisłości cenowe, błędne przekierowania lub zmiany w ofertach księgarni. Jeśli zauważysz nieprawidłowość, prosimy o zgłoszenie jej na adres: admin@lubimyczytac.pl. Dzięki Twojej informacji możemy jeszcze lepiej dbać o jakość działania naszej porównywarki.

Oceny książki Ostatnia noc przed rokiem 2000

OPINIE i DYSKUSJE o książce Ostatnia noc przed rokiem 2000

Tagi i tematy do książki Ostatnia noc przed rokiem 2000

Christine Arnothy
Christine Arnothy
Christine Arnothy (ur. jako Irène Kovach de Szendrö) - francuska pisarka węgierskiego pochodzenia. Urodziła się w Budapeszcie, lecz jeszcze jako dziecko opuściła wraz z rodzicami Węgry, by osiedlić się we Francji. Autorka wielu powieści cieszących się dużą poczytnością. Napisała także kilka kryminałów pod pseudonimem William Dickinson. Odznaczona Orderem Narodowym Legii Honorowej (L'Ordre national de la Légion d'honneur),czyli najwyższym odznaczeniem nadawanym przez państwo francuskie. Christine Arnothy żyła 84 lata. Wybrane książki pisarki: "J'ai quinze ans et je ne veux pas mourir" (1955),"La Saison des Américains" (1964),"Le bonheur d'une manière ou d'une autre" (1978),"Un paradis sur mesure" (1983, polskie wydanie: KAW, 1989),"Vent Africain" (1989, polskie wydanie: "Afrykański wiatr", KAW, 1992),"On ne fait jamais vraiment ce que l'on veut" (2002),"La vie d'une manière ou d'une autre" (2010). Mąż: Claude Bellanger (1944-14.05.1978, jego śmierć),syn Pierre (ur. 14.12.1958).

Cytaty z książki Ostatnia noc przed rokiem 2000

Dodaj cytat z książki Ostatnia noc przed rokiem 2000