Gwiazdka u Niedźwiadka. Książkowy kalendarz adwentowy

- 2022-01-01
- Paweł Łapiński
Gwiazdka u Niedźwiadka. Książkowy kalendarz adwentowy
Béatrice Garel
Niedźwiadek zaprosił przyjaciół na wspólne świętowanie Gwiazdki. Już wkrótce zaczną pojawiać się pierwsi goście. Każdy ma przynieść jakąś niespodziankę – ozdobę na choinkę. Jak co roku będą tańczyć zgromadzeni wokół ogniska i opowiadać cudowne historie z całego świata… Niedźwiadek nie może się już doczekać.
Wyjątkowy książkowy kalendarz adwentowy z rozkładaną choinką do ozdabiania w każdy grudniowy dzień. Książka składa się z 24 historii, które urzekają lekkim humorem. Duże ilustracja oraz ruchome elementy tworzą niepowtarzalną przestrzeń lektury dla całej rodziny. Książka aktywizuje wyobraźnię najmłodszych dzieci, koncentruje ich uwagę na opowieści oraz utrwala dobre nawyki czytelnicze, dzięki pomysłowemu połączeniu lektury z radością otwierania paczek z prezentami.
Kup Gwiazdka u Niedźwiadka. Książkowy kalendarz adwentowy w ulubionej księgarni
Oceny książki Gwiazdka u Niedźwiadka. Książkowy kalendarz adwentowy
7 użytkowników ma tytuł Gwiazdka u Niedźwiadka. Książkowy kalendarz adwentowy na półkach głównych- Chcę przeczytać 6
- Święta 1
- Brak 1
- Samodzielne 1
- Do biblioteki 1
- Dzieci Święta 1
- Boże Narodzenie 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Gwiazdka u Niedźwiadka. Książkowy kalendarz adwentowy