Pogromca lwów Czarna seria

- 2020-01-01
- 2020-01-01
Camilla Läckberg w szczytowej formie! Recenzenci i czytelnicy są zgodni, warto było czekać!
Styczeń, mroźna Fjällbacka. Z lasu wprost pod koła nadjeżdżającego samochodu wybiega półnaga dziewczyna. Kierowca nie jest w stanie jej wyminąć. Ciężko ranna nastolatka umiera w szpitalu.
Patrik Hedström otrzymuje powiadomienie o wypadku, gdy już wiadomo, że potrącona dziewczyna to Victoria, która cztery miesiące temu zaginęła, wracając do domu ze szkółki jeździeckiej. Okazuje się, że padła ofiarą okrutnych zabiegów, co gorsza, nie tylko ona.
W tym samym czasie Erika Falck bada sprawę sprzed lat, rodzinną tragedię, która skończyła się śmiercią ojca rodziny. Odwiedza w więzieniu jego żonę, skazaną za morderstwo, ale nie może się od niej dowiedzieć, co się wtedy tak naprawdę wydarzyło. Erika czuje, że coś się nie zgadza, że kobieta coś ukrywa. Wydaje się również, że przeszłość kładzie się cieniem na teraźniejszości…
Kup Pogromca lwów Czarna seria w ulubionej księgarni
Oceny książki Pogromca lwów Czarna seria
152 użytkowników ma tytuł Pogromca lwów Czarna seria na półkach głównych- Przeczytane 126
- Do kupienia 1
- Camilla Lackberg 1
- Kryminał 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Pogromca lwów Czarna seria
Historia wciąga, choć momentami czuć schematy serii. Mimo to daje satysfakcję i dobrze robi w roli wieczornego resetu po ciężkim dniu.