zOrientuj się! Smaki Azji dla każdego

- kulinaria, przepisy kulinarne
- 2024-08-05
- 2024-08-05
Czym jest kuchnia azjatycka?
To festiwal obfitości, świeżości i różnorodności. Śmiałe kontrasty i odwaga w łączeniu smaków ukrytych na co dzień w skąpanych w słońcu polach Indonezji, ulicznych straganach w Hanoi i Bangkoku oraz w wodach okalających skaliste wybrzeża Japonii. To wreszcie fascynujący balans ostrości, słodyczy, kwasowości i umamiczności.
Jest to też kuchnia dostępna dziś w każdym domu nad Wisłą, której nie należy się bać, a kosztować i chłonąć każdym zmysłem!
Trzymasz w ręku bilet, który pozwoli oswoić najbardziej egzotyczne połączenia smaków, zapozna Cię z kulinarnymi klasykami Azji Środkowo-Wschodniej i zachęci do dalszego eksperymentowania. I bez względu na to, czy dopiero stawiasz pierwsze kroki w kuchni, czy nie z jednej misy ramen jadłeś, znajdziesz tu masę wiedzy i inspiracji.
Spakuj więc pałeczki i wyrusz ze mną w kulinarną podróż przez Azję!
Kup zOrientuj się! Smaki Azji dla każdego w ulubionej księgarni
Oceny książki zOrientuj się! Smaki Azji dla każdego
28 użytkowników ma tytuł zOrientuj się! Smaki Azji dla każdego na półkach głównych- Chcę przeczytać 22
- Kulinarne Cuda 1
- Kuchnia 1
- Mam 1
- Kulinaria, przepisy kulinarne 1
- 2025 1
- 2026 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce zOrientuj się! Smaki Azji dla każdego
Czemu nie wydaje się książek kucharskich w wersji elektronicznej? 🤔
A sama książka to skarbnica wiedzy, raczkującym pomaga stawiać 1 kroki, a dla bardziej zaznajomionych może być źródłem inspiracji (już po pierwszych testach)
Ocena uwzględnia brak ebooka
Czemu nie wydaje się książek kucharskich w wersji elektronicznej? 🤔
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toOsobiście w trakcie "pracy" w kuchni nie man warunków do trzymania otwartego przepisu i zachowania książki w nienaruszonym stanie.
Ocena uwzględnia...