Porównywarka z najlepszymi ofertami księgarń W naszej porównywarce znajdziesz książki, e-booki i audiobooki z najpopularniejszych księgarń internetowych. Niektórzy partnerzy przygotowują dla użytkowników naszego serwisu specjalne rabaty, dlatego warto kupować książki przez lubimyczytać.pl. Oferty są prezentowane w trzech kategoriach: „Oferta dnia” (promocje partnerów),„Polecane księgarnie” (sprawdzeni partnerzy handlowi, z którymi współpracujemy na podstawie umów) oraz „Pozostałe”. W każdej kategorii kolejność prezentacji zależy od ceny produktu przekazanej przez księgarnie lub dostawcę porównywarki. Lubimyczytać.pl nie prowadzi sprzedaży i nie uczestniczy w procesie zakupowym po przekierowaniu na stronę sklepu. Mimo że dokładamy starań, aby wszystkie linki i informacje były aktualne, nie mamy wpływu na ewentualne nieścisłości cenowe, błędne przekierowania lub zmiany w ofertach księgarni. Jeśli zauważysz nieprawidłowość, prosimy o zgłoszenie jej na adres: admin@lubimyczytac.pl. Dzięki Twojej informacji możemy jeszcze lepiej dbać o jakość działania naszej porównywarki.
Na Bloodguarda czekałam od marca, premiera była przekładana dwa razy. Bardzo liczyłam na przygodę podobną do Fourth Wing - niestety się przeliczyłam. Ogólny zarys fabuły jest ciekawy, mamy wielorasowe społeczeństwo - elfy, ludzi, krasnoludy, orki, księżycowe konie i stworki podobne do lemurów. Do tego gladiatorzy walczą na arenie o tytuł, który da im wolność, sławę i złoto. Akcja płynie wartko, jest dużo dynamicznych scen walki ale... Są trzy ciekawe pomysły w tej ponad czterystu stronicowej powieści, tak akurat na krótką nowelkę. Wątki fantasy wybrzmiewają, jakby zostały napisane przez nastolatkę. Rozwiązania problemów są naiwne, brak jakiejkolwiek konsekwencji zarówno w magii przysięgi krwi jak i w polityce Arrow. Władza sprawowana jest tak, jak jest wygodnie dla fabuły. Romans jest. Niestety totalnie nie czułam chemii między bohaterami. Dużo bardziej kibicowałam drugoplanowej parze. Jak dla mnie rozczarowanie roku.
Cecy Robson is the author of the Shattered Past series, the O’Brien Family novels, the upcoming Carolina Beach novels, and the award-winning Weird Girls urban fantasy romance series. A double-nominated RITA Award finalist for Once Pure and Once Kissed, Cecy is a recovering Jersey girl living in the South who enjoys carbs way too much and exercise way too little. Gifted and cursed with an overactive imagination, she can typically be found on her laptop silencing the yappy characters in her head by telling their stories.
OPINIE i DYSKUSJE o książce Bloodguard
DNF ~31%
DNF ~31%
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toNa Bloodguarda czekałam od marca, premiera była przekładana dwa razy. Bardzo liczyłam na przygodę podobną do Fourth Wing - niestety się przeliczyłam.
Akcja płynie wartko, jest dużo dynamicznych scen walki ale...
Jak dla mnie rozczarowanie roku.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toOgólny zarys fabuły jest ciekawy, mamy wielorasowe społeczeństwo - elfy, ludzi, krasnoludy, orki, księżycowe konie i stworki podobne do lemurów. Do tego gladiatorzy walczą na arenie o tytuł, który da im wolność, sławę i...