Szukaj mnie

2021-01-01
2021-01-01

Ta książka nie została jeszcze oceniona NIE MA JESZCZE DYSKUSJI

Bądź pierwszy - oceń książkę

Kup Szukaj mnie w ulubionej księgarnii

Oceny książki Szukaj mnie

OPINIE i DYSKUSJE o książce Szukaj mnie

~ Tutaj nie mamy wielkiej akcji , magi , duchów czy zagadki , mamy natomiast życie bo przecież to ono pisze najlepsze scenariusze.
Młody mężczyzna jest zatwardziałym fanem książek , prowadząc swój książkowy interes poznaje Ewę , gdy wszystko zaczyna układać się jak po maśle ,kobieta znika z jego życia .
Zostawiając za sobą tylko jedną karteczkę , po kilku latach pod podłogą odkrywa się tajemnica , mianowicie zapiski które czekały na odpowiednią chwilę.
Miłość , choroba , pasja i uczucie które nigdy nie wygasło ... Niby tak proste a tak trudne , książkę czyta się jednym tchem ,nie męczy ona nas po prostu zabiera w niezwykłą podróż .

Zostawiając za sobą tylko jedną karteczkę , po kilku latach pod podłogą...

Bardzo przeciętna książka. Historia odkrywania tajemnicy pamiętnika zaciekawiła mnie, lecz wątek miłosny znudził. Postać Weroniki wydała mi się wręcz zbędna, niczego nie wnosiła do fabuły.

Bez szału, ale można przeczytać.

Bez szału, ale można przeczytać.

246 użytkowników ma tytuł Szukaj mnie na półkach głównych
37 użytkowników ma tytuł Szukaj mnie na półkach dodatkowych

Okładka książki Bajkowo. Dziennikarze Dzieciom Agnieszka Cegielska, Marta Kuligowska, Omenaa Mensah, Justyna Pochanke, Maja Popielarska, Sergiusz Ryczel, Tomasz Sianecki, Dorota Wellman, Anita Werner, Wojciech Zawioła

Cytaty z książki Szukaj mnie

Wojciech Zawioła Szukaj mnie Zobacz więcej