ArtykułyJak dobrze znasz Katarzynę Bondę? Alfabet pisarki.
LubimyCzytać1
ArtykułyMilion euro dla pisarki i burza w branży. Nagroda „Aena de Narrativa“ rozpala emocje
LubimyCzytać10

- 2024-02-23
- 2024-02-23
- 2023-11-29
- Jacek Drewnowski
SAGA autorstwa duetu wielokrotnych zdobywców Nagrody Eisnera, FIONY STAPLES i BRIANA K. VAUGHANA, to pełna rozmachu opowieść o dziewczynce imieniem Hazel i jej wciąż ewoluującej rodzinie. W najnowszej odsłonie samotna matka Alana i jej dzieci walczą o resztki, żeby przeżyć, podczas gdy bogaci i wpływowi ścigają się o nowe sojusze w niekończącej się wojnie, wyniszczającej wszechświat.
„Saga powraca i natychmiast pokazuje, dlaczego jest uważana za najlepszy komiks tego pokolenia, gładko kontynuując opowieść o przygodach alany i hazel, opowieść szczerą, gwałtowną i pełną seksu, do jakiej czytelnicy już się przyzwyczaili”.
- Screen Rant
„kolejny udany powrót po przerwie do komiksowej historii. To zapewne jedna z opowieści, które najlepiej przypominają, co oznacza wieczna wojna, pod wpływem, jak się wydaje, wybuchu nowej wojny w naszym prawdziwym świecie”.
- The Beat
„saga należy do najpiękniejszych historii romantycznych wszech czasów. Rysunki fiony staples budzą do życia świat pięknych postaci i scenerii, których żadna adaptacja nie zdołałaby odtworzyć”.
- Washington Square News
Kup Saga. Tom Jedenasty w ulubionej księgarnii
Oceny książki Saga. Tom Jedenasty
85 użytkowników ma tytuł Saga. Tom Jedenasty na półkach głównych- Przeczytane 51
- Komiksy 7
- 2024 6
- Komiks 5
- Komiksy 3
- Komiks 3
- 2025 2
- Komiksy 2024 2

OPINIE i DYSKUSJE o książce Saga. Tom Jedenasty
Po stracie domu Alanic, Henzel i dziedzic próbują żyć dalej chociaż nabawili się już trochę traum to wciąż mają siebie . A czyżby była szansa na powrót Marka czy to tylko obłuda. Tymczasem w świecie wielkiej polityki szykują się zmiany ,a Uparty,uparcie dąży żeby w tych zmianach coś dla siebie ugrać
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toByła chwila ciszy i konflikt znowu się zaognił. Ciągle jeden drugiego nakręca. Ech.., może program resocjalizacji coś da.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toRozumiem motywy dzieciaków, też bym sporo poświęciła. Ale z drugiej strony - minęło tyle lat, nie wiem, czy byłoby to właściwe.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toTrzyma poziom, świetne rysunki, historia... Jedyny minus że tyle czasu trzeba czekać na kolejne numery.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPodobało mi się bardziej niż vol. 9 i 10. Chyba zaczynam przywykać do tego co się stało.