X-Men: The Ultimate Guide

albumy
2003-01-12
2003-01-12
angielski
The Ultimate Guide has been fully updated to incorporate the exciting new developments in the X-Men universe through the 21st century, including two feature films and TV animation series. A new sixteen page signature will feature specially commissioned illustrations and text as well as film stills from both X-Men and X2. Features a foreword by Stan Lee, one of the founders of Marvel comics and an afterword by Chris Claremont, one of the most important X-Men authors. Over 550 full-colour artworks and film images.

Kup X-Men: The Ultimate Guide w ulubionej księgarniiPorównywarka z najlepszymi ofertami księgarń W naszej porównywarce znajdziesz książki, e-booki i audiobooki z najpopularniejszych księgarń internetowych. Niektórzy partnerzy przygotowują dla użytkowników naszego serwisu specjalne rabaty, dlatego warto kupować książki przez lubimyczytać.pl. Oferty są prezentowane w trzech kategoriach: „Oferta dnia” (promocje partnerów),„Polecane księgarnie” (sprawdzeni partnerzy handlowi, z którymi współpracujemy na podstawie umów) oraz „Pozostałe”. W każdej kategorii kolejność prezentacji zależy od ceny produktu przekazanej przez księgarnie lub dostawcę porównywarki. Lubimyczytać.pl nie prowadzi sprzedaży i nie uczestniczy w procesie zakupowym po przekierowaniu na stronę sklepu. Mimo że dokładamy starań, aby wszystkie linki i informacje były aktualne, nie mamy wpływu na ewentualne nieścisłości cenowe, błędne przekierowania lub zmiany w ofertach księgarni. Jeśli zauważysz nieprawidłowość, prosimy o zgłoszenie jej na adres: admin@lubimyczytac.pl. Dzięki Twojej informacji możemy jeszcze lepiej dbać o jakość działania naszej porównywarki.

Oceny książki X-Men: The Ultimate Guide

OPINIE i DYSKUSJE o książce X-Men: The Ultimate Guide

Bardzo profesjonalnie opisana i interesująco wydana "biografia" homo superior ze stajni Marvela. Przekrój przez wszystkie dekady, począwszy od "narodzin" pierwszego składu drużyny w latach 60 aż do wczesnych lat nowego tysiąclecia, "rodu M" i alternatywnych historii. Dużo barwnych ilustracji, charakterystyka postaci, miejsc, wydarzeń. Cód-miud!

Tagi i tematy do książki X-Men: The Ultimate Guide

Okładka książki Amazing Spider-Man. Epic Collection. Każdy z każdym Ross Andru, Mark Bagley, Sal Buscema, Gerry Conway, Paris Cullins, Steve Ditko, Fred Hembeck, Don Hudson, Tony Isabella, Terry Kavanagh, Alan Kupperberg, Stan Lee, Chris Marrinan, David Michelinie, Al Milgrom, Peter Sanderson, Marie Severin, Ron Wilson, Guang Yap
Okładka książki Amazing Spider-Man Epic Collection. Inferno Mark Bagley, Gerry Conway, Tom DeFalco, Ron Frenz, Fred Hembeck, Erik Larsen, Rob Liefeld, Todd McFarlane, David Michelinie, Peter Sanderson, Alex Saviuk

Cytaty z książki X-Men: The Ultimate Guide

Dodaj cytat z książki X-Men: The Ultimate Guide