Zasady randkowania

Okładka książki Zasady randkowania autora Vi Keeland, Penelope Ward, 9788328902312
Okładka książki Zasady randkowania
Vi KeelandPenelope Ward Wydawnictwo: Editio Red Cykl: Nie pasujemy do siebie (tom 1) literatura obyczajowa, romans
literatura obyczajowa, romans
Nie pasujemy do siebie (tom 1)
The Rules of Dating
2024-10-10
2024-10-10
2022-09-19
Wojciech Białas

Kup Zasady randkowania w ulubionej księgarnii

Oceny książki Zasady randkowania

OPINIE i DYSKUSJE o książce Zasady randkowania

Toporne opisy. Mało logiki. Bez polotu

Toporne opisy. Mało logiki. Bez polotu

Całkiem przyjemna, chociaż trochę naiwna książka. Jest lekka, szybko się ją czyta. Najbardziej przeszkadzały mi żenujące teksty bohaterów dotyczące łóżka 😅 Momentami skręcało aż z żenady, jakby mieli po 15 lat. Gdyby nie to, ocena na pewno była by wyższa.

Zawiodłam się strasznie. Chyba najgorsza książka tego duetu jaką czytałam, ledwo dotarłam do końca. Mam nadzieję że pozostałe części z tej serii będą tak dobre jak inne książki napisane wspólnie przez autorki.

512 użytkowników ma tytuł Zasady randkowania na półkach głównych
67 użytkowników ma tytuł Zasady randkowania na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Zasady randkowania

Okładka książki Playboy za sterami Vi Keeland, Penelope Ward
Playboy za sterami Vi Keeland, Penelope Ward