Poprawione. Jak operacje plastyczne zmieniają Polaków

Okładka książki Poprawione. Jak operacje plastyczne zmieniają Polaków autora Magda Mieśnik, Piotr Mieśnik, 9788328729544
Okładka książki Poprawione. Jak operacje plastyczne zmieniają Polaków
Piotr MieśnikMagda Mieśnik Wydawnictwo: Muza reportaż
reportaż
2023-10-25
2023-10-25

Kup Poprawione. Jak operacje plastyczne zmieniają Polaków w ulubionej księgarnii

Oceny książki Poprawione. Jak operacje plastyczne zmieniają Polaków

OPINIE i DYSKUSJE o książce Poprawione. Jak operacje plastyczne zmieniają Polaków

Na półkach: , , , , , , , ,

Kulisy operacji plastycznych że szczególnym uwzględnieniem turystyki medycznej. Mnóstwo przerażających wspomnień, ale też i pozytywnych doświadczeń.

Zaskakująca, ciekawa. Pokazuje jak się świat zmienia.

Zaskakująca, ciekawa. Pokazuje jak się świat zmienia.

To nie jest bardzo zła książka, ale nie zgadzam się z tym, ze media społecznościowe nie mają wpływu na wybory niektórych ludzi. Poraza mnie to ja niektóre dziewczyny prawie umierają są oszpecone a jednak trzymają się implantu siłą… dziewczyna która miała wlany ten żel, ledwo uszła z życiem ale płacze bo źle wygląda…. Ma męża który ją kocha a ona go odrzuca. A potem płacz… Nie wiem jak niektóre mózgi działają.

758 użytkowników ma tytuł Poprawione. Jak operacje plastyczne zmieniają Polaków na półkach głównych
125 użytkowników ma tytuł Poprawione. Jak operacje plastyczne zmieniają Polaków na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Poprawione. Jak operacje plastyczne zmieniają Polaków

Okładka książki Wszystkie nasze strrrachy! Bajki wspierające Magda Mieśnik, Piotr Mieśnik, Paulina Nachman
Okładka książki Poznaj zwierzaka słodziaka Magda Mieśnik, Piotr Mieśnik
Poznaj zwierzaka słodziaka Magda Mieśnik, Piotr Mieśnik
Okładka książki Noski. Tak ćpają polskie dzieci Magda Mieśnik, Piotr Mieśnik
Noski. Tak ćpają polskie dzieci Magda Mieśnik, Piotr Mieśnik
Okładka książki Poznaj robala Magda Mieśnik, Piotr Mieśnik
Poznaj robala Magda Mieśnik, Piotr Mieśnik
Okładka książki Kwaśne jabłka. O przemocy wobec dzieci Magda Mieśnik, Piotr Mieśnik
Kwaśne jabłka. O przemocy wobec dzieci Magda Mieśnik, Piotr Mieśnik
Okładka książki Śmierć all-inclusive. Jak Polacy umierają na wakacjach Magda Mieśnik, Piotr Mieśnik
Okładka książki Jesionka dla trupa Magda Mieśnik, Piotr Mieśnik
Jesionka dla trupa Magda Mieśnik, Piotr Mieśnik
Piotr Mieśnik
Piotr Mieśnik
Piotr Mieśnik – polski dziennikarz, autor książek, studiował dziennikarstwo na Uniwersytecie Warszawskim. Pracował dla „Faktu” i „Trybuny”, a także w w grupie Agora i serwisie TVN24.pl. W latach 2020–2023 redaktor naczelny Wirtualnej Polski i członek zespołu zarządzającego grupy Wirtualna Polska Media.

Jesteś oszustką. Syndrom, który cię niszczy Małgorzata Mielcarek
Jesteś oszustką. Syndrom, który cię niszczy
Małgorzata Mielcarek
Zainteresowałam się tematem ze względu na autorkę :) Sama bym nie sięgnęła po taki tytuł, bo na szczęście nie mam takiego podejścia do życia i nie porównuje się z nikim :) więc nie szukam na siłę syndromu tylko cieszę się z bycia kobietą i mam starszego brata i doskonale wiem jakie są różnice (prawa i przywileje) z tytułu bycia chłopcem czy dziewczynką :) Mam wrażenie, ze tytuł wprowadza w błąd, oczekiwałam innej treści i taka forma lepiej by się sprawdziła jako podcast w kilku odcinkach. Jest to wywiad i forma dialogu. Powtarzanie tego samego wiele razy jest nurzące. Nie wiele to wnosi do wiedzy czytelnika. Na dłuższą metę wręcz meczące. Mimo, że temat ciekawy i warty uwagi. Myślę, że taka lektura dla nastolatki będzie wręcz wyrokiem (mam raka = jestem kobietą) jaki ten świat jest brutalny i niesprawiedliwy. Warto podkreślić to nie socjalizm i sprawiedliwości nie ma i nigdy nie było :) Należy budować mosty pomiędzy damskim i męskim światem i uszanować swoje różnice i predyspozycje. Natomiast z punktu widzenia dorosłej kobiety gdy skończy się studia i zacznie pracować to ciężko, żeby co roku robić coś ła ło łi, żeby co roku wchodzić na K2 i karmić słonie w Afryce i ciągle przebijać swoje sukcesy nowymi. Ja to nazywam wysoko postawiona poprzeczka i jak się jest w tym miejscu na osi x to potem ciężko "przebić samą siebie" bo tyle już się osiągnęło a presja społeczeństwa jest nastawiona na sukces. Na nikim nie zrobię wrażenia czytając 52 książki rocznie, ale na każdym zrobię wrażenie z tytułu "sukces" jak powiem, że 52 dni spędziłam w podróży dookoła świata bo na "takie sukcesy nastawiony jest obcenie świat miejski" nie na konkurs na najlpeszy ogródek i najlepszą prozę tylko na to co jest aktualnie modne. Żyjąc w takiej bańce nabieramy przekonań, że sukces to awans czy stanowisko i się na siłę porównujemy, zamiast żyć i czerpać radość z tego co przynosi nam frajdę :)
Becia Niedziusiowa - awatar Becia Niedziusiowa
oceniła na65 miesięcy temu
Martwy punkt. Sprawa zabójstwa Iwony Cygan Mateusz Baczyński
Martwy punkt. Sprawa zabójstwa Iwony Cygan
Mateusz Baczyński
Wyjątkowo nie wypowiem się nt. książki ale komentarzy internetowych odnośnie tej książki. Otóż każdy, kto przeczytał książkę i przyjmuje do wiadomości tezy w niej zawarte jest: 1) Opłacony przez panów "Klapa" 2) Opłacony przez adwokatów panów "Klapa" 3) Działa na zlecenie (nie wiadomo czyje, ale prawdopodobnie panów "Klapa"; brak info czy odpłatnie czy gratis) 4) Opłacił ich autor książki. 5) Działa na zlecenie autora książki (nie wiadomo czy odpłatnie czy nie) Najbardziej absurdalne wersje, które wyczytałam: 1) Adwokaci panów "Klapa" opłacają internetowe komentarze. Bo przecież sąd śledzi internetowe komentarze i na ich podstawie wydaje wyroki, a adwokaci sponsorują klientom kampanie marketingowe. 2) Politycy na najwyższych szczeblach władzy zlecili zabójstwo, a teraz chronią wykonawców, czyli panów "Klapa". Panowie "Klapa" jawią się z książek, podcastów i komentarzy niczym Al Capone, Don Corleone i P. Escobar w jednym. Trzęsą okoliczną policją, prokuraturą, a nawet mają bliskie związki z politykami wszystkich opcji politycznych, którzy przez ostatnie 27 lat rządzili w Polsce. Nikt ich nie ruszy. A pieniądze na opłacanie rzeszy ludzi nigdy im się nie kończą. Całe miasto milczy, bo piśnięcie słówkiem grozi śmiercią, a pan, na którego zeznaniach oparło się oskarżenie, wciąż żyje. I to jest w tej historii najdziwniejsze, bo każdy kto umarł nie ze starości, w ciągu ostatnich 27 lat i wypowiedział kiedykolwiek słowo Iwona "coś wiedział", więc go zabili, żeby nie powiedział czegoś więcej. Internetowi specjaliści nigdy nie zawodzą. Znają się absolutnie na wszystkim i żadna teoria spiskowa im niestraszna.
arantxa - awatar arantxa
oceniła na81 rok temu

Cytaty z książki Poprawione. Jak operacje plastyczne zmieniają Polaków

Magda Mieśnik Poprawione. Jak operacje plastyczne zmieniają Polaków Zobacz więcej
Piotr Mieśnik Poprawione. Jak operacje plastyczne zmieniają Polaków Zobacz więcej