Pan Złol ma dziś wolne #1

Okładka książki Pan Złol ma dziś wolne #1 autora Yuu Morikawa, 9788382572841
Okładka książki Pan Złol ma dziś wolne #1
Yuu Morikawa Wydawnictwo: Studio JG Cykl: Pan Złol ma dziś wolne (tom 1) komiksy
komiksy
Pan Złol ma dziś wolne (tom 1)
Kyuujitsu no Warumono-san
2023-10-20
2023-10-20
Martyna Zdonek

Kup Pan Złol ma dziś wolne #1 w ulubionej księgarnii

Oceny książki Pan Złol ma dziś wolne #1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Pan Złol ma dziś wolne #1

Spodziewałam się , że mnie to nie zachwyci ale , że aż tak :/ .Jest to strasznie nudna manga , cały czas gadają o tym samym ale za to kreska jest ładna . Ogólnie nie polecam

Całkiem przyjemne / zabawne/ urocze historyjki o kosmicie / złoczyńcy, który ma podbić świat, ale nie pracuje w weekendy xd.

Facet ze Złej Organizacji, mającej za cel anihilację ludzkości, bierze sobie wolne i odkrywa... pandy. A także jedzonko, sakurę i całą resztę, która dość mocno kłóci się z postulatami Organizacji. Na razie to taki zbiór pierdółek, może jakaś fabuła?

86 użytkowników ma tytuł Pan Złol ma dziś wolne #1 na półkach głównych
58 użytkowników ma tytuł Pan Złol ma dziś wolne #1 na półkach dodatkowych

Okładka książki Gachiakuta #1 Hideyoshi Andou, Kei Urana
Gachiakuta #1 Hideyoshi Andou, Kei Urana
Okładka książki Zatracony w innym świecie #1 Hiroshi Noda, Takahiro Wakamatsu
Zatracony w innym świecie #1 Hiroshi Noda, Takahiro Wakamatsu
Okładka książki Twisted-Wonderland Tom 1. Zdarzenia w Heartslabyulu. Sumire Kowono, Yana Toboso, Hazuki Wakana

Cytaty z książki Pan Złol ma dziś wolne #1

Yuu Morikawa Pan Złol ma dziś wolne #1 Zobacz więcej