Pan Złol ma dziś wolne #2

- komiksy
- Pan Złol ma dziś wolne (tom 2)
- Kyuujitsu no Warumono-san
- 2024-01-23
- 2024-01-23
- Martyna Zdonek
Każdy dzień to wyzwanie, gdy jesteś członkiem złowrogiej organizacji planującej podbić Ziemię. Nieustanna walka z Rangersami naprawdę potrafi wykończyć. Kiedy wyzuty ze wszystkich sił Generał opuszcza gardę, jego serce zostaje skradzione przez mięciutkie futerka uroczych pand!
Praca zasila konto, a odpoczynek duszę!
Kup Pan Złol ma dziś wolne #2 w ulubionej księgarni
Oceny książki Pan Złol ma dziś wolne #2
44 użytkowników ma tytuł Pan Złol ma dziś wolne #2 na półkach głównych- Przeczytane 38
- Manga 5
- Manga (posiadane) 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Pan Złol ma dziś wolne #2
Słodka ta manga :)
Słodka ta manga :)
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toCiąg dalszy losowych scenek z życia Złola. Trochę więcej o 'kolegach' z pracy, o drzewiastej miłości i o Rangersach (czy ci ludzie nie mają co w życiu robić?). Powiem tak, jeśli Organizacja ma tak miłych pracowników, to ten plan anihilacji nigdy się nie ziści.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toSympatyczna i luźna manga.
7.5/10
Sympatyczna i luźna manga.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo to7.5/10
Podobnie, jak w tomie pierwszym, wciąż mamy sytuację, gdzie "fabuła" jest przedstawiona w postaci losowych scenek z życie różnych osób. Poznajemy kilka nowych i zaczynamy trochę lepiej rozumieć relacje między nimi. Pojawiają się również kadry ukazujące prawdziwą? formę Generała. A przynajmniej jej ogoniastą część.
Jeśli mam być szczera, dalej zupełnie nie widzę fabuły, ani tego w jakim kierunku zamierza iść. Z jakiegoś powodu jednak ten tomik czytało mi się przyjemniej niż poprzedni. Jeśli tendencja wznosząca się przy tym tytule utrzyma, nie wykluczam, że pozycja będzie jedną z bardziej interesujących. Aktualnie niestety wciąż jest to tylko ładnie narysowane czytadełko na rozluźnienie dla osób lubiących słodkie pandusie.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toJeśli mam być szczera, dalej zupełnie nie widzę fabuły,...