Sekrety arabskich kurortów

Okładka książki Sekrety arabskich kurortów autora Marcin Margielewski, 9788383520766
Okładka książki Sekrety arabskich kurortów
Marcin Margielewski Wydawnictwo: Prószyński i S-ka literatura piękna
2023-09-26
2023-09-26
9788383520766

Kup Sekrety arabskich kurortów w ulubionej księgarnii

Oceny książki Sekrety arabskich kurortów

OPINIE i DYSKUSJE o książce Sekrety arabskich kurortów

Spodziewalam sie czegos lepszego. Koncowka dobra i mocna, az nieprawdopodobna, natomiast reszta to takie infantylne opowiastki, w ogole niepotrzebne historie urlopowiczow. Styl pisania autora tez pozostawia wiele do zyczenia, czasem mialam wrazenie ze ksiazke pisala sama Kasia, moze taki byl zamiar ale od dziennikarza oczekiwalabym „ladniejszego” piora.

Bardzo ciekawa historia. Przykre zakończenie. Pozostawia czytelnika z traumą bohaterki.

Początek był nudny, potem było kilka fajnych i cnotliwych opowieści i intryg niczym z telenoweli. Szału nie ma. Lekka lektura.

391 użytkowników ma tytuł Sekrety arabskich kurortów na półkach głównych
68 użytkowników ma tytuł Sekrety arabskich kurortów na półkach dodatkowych

Cytaty z książki Sekrety arabskich kurortów

Dodaj cytat z książki Sekrety arabskich kurortów