Odlotowe gołębie łapią bandytów

Okładka książki Odlotowe gołębie łapią bandytów autora Andrew Mcdonald, Ben Wood, 9788324093991
Okładka książki Odlotowe gołębie łapią bandytów
Andrew McdonaldBen Wood Wydawnictwo: Znak emotikon Cykl: Odlotowe gołębie (tom 1) literatura dziecięca
literatura dziecięca
Odlotowe gołębie (tom 1)
Real Pigeons Fight Crime
2023-06-28
2023-06-28
Maria Makuch

Kup Odlotowe gołębie łapią bandytów w ulubionej księgarnii

Oceny książki Odlotowe gołębie łapią bandytów

OPINIE i DYSKUSJE o książce Odlotowe gołębie łapią bandytów

Super komiks. Ciekawe losy gołębi i fajny pomysł na historię.

Super komiks. Ciekawe losy gołębi i fajny pomysł na historię.

Odlotowe gołębie łapią bandytów jest to pierwsza część komiksu dla dzieci.

Gołębie są wszędzie. Widzą wszystko a przez to wiedza znacznie więcej niż nam się wydaje. Potrafią w rewelacyjny sposób zakamuflować się i rozwikłać najtrudniejszą zagadkę. Paczka ptaszków do której zaliczają się: Ekspres, Maskoptak, Papilotka, Wywrotka i Gruchot zabierają nas w zaskakująca i pełną przygód historią od której będzie ciężko zapomnieć. Każdy z nich obdarzony jest super mocami, które wykorzystuje w miarę potrzeby. W tej części muszą rozwikłać bardzo istotną i ważną zagadkę zniknięcia okruszków. Podjąć się znalezienia sprawców przez których znikają nietoperze oraz odkryć niebezpieczeństwo Festiwalu Food Track.
Każda z przygód jest fenomenalna i pełna emocji a dodatkowo zabarwiona wielką dawką humoru. Książka jest przednia. Urozmaicona dużą ilością wspaniałych rysunków które bawią i przedstawiają losy bohaterów.  Bawiłam się razem z młoda wyśmienicie czytając. Później wyruszyła w podróż po koleżankach i kolegach z klasy. Dzieciaczki czytały i przekazywały książki dalej. Po tym jak wszyscy uczniowie przeczytali omówili w klasie swoje wrażenia. Powiem Wam szczerze że ich klasową maskotką stał się gołąbek. Razem z wychowawczynią są zachwycone treścią i emocjonującymi przygodami ptaszków. Na końcu książki znajdziemy instrukcje jak należy narysować każdego z gołębi. Ich portrety zdobią naszą ścienną tablicę.

Z wielką chęcią będziemy kontynuować czytanie kolejnych części aby poznać emocjonujące i zabawne przygody odlotowej ekipy.

Odlotowe gołębie łapią bandytów jest to pierwsza część komiksu dla dzieci.

Odlotowe gołębie... na wylocie
Jeśli miałabym jednym słowem określić tę serię, to byłoby to: przereklamowana. Same gołębie są sympatyczne i choć schematyczne, to w miarę fajnie wykreowane. Oczekiwania były jednak znacznie wyższe, a opowieść nie zachwyca, ani nawet nie wyróżnia się niczym nadzwyczajnym. Przewidywalna i bez zaskoczeń, tylko ilustracje ratują przed odłożeniem książki na bok.

Odlotowe gołębie... na wylocie

98 użytkowników ma tytuł Odlotowe gołębie łapią bandytów na półkach głównych
28 użytkowników ma tytuł Odlotowe gołębie łapią bandytów na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Odlotowe gołębie łapią bandytów

Okładka książki Odlotowe gołębie prężą pióra Andrew Mcdonald, Ben Wood
Odlotowe gołębie prężą pióra Andrew Mcdonald, Ben Wood
Okładka książki Odlotowe gołębie polują na Chlebostwora Andrew Mcdonald, Ben Wood
Odlotowe gołębie polują na Chlebostwora Andrew Mcdonald, Ben Wood
Okładka książki Odlotowe gołębie zadają dziobociosy Andrew Mcdonald, Ben Wood
Odlotowe gołębie zadają dziobociosy Andrew Mcdonald, Ben Wood
Okładka książki Odlotowe gołębie dają nura Andrew Mcdonald, Ben Wood
Odlotowe gołębie dają nura Andrew Mcdonald, Ben Wood
Okładka książki Odlotowe gołębie odpalają gniazdolot Andrew Mcdonald, Ben Wood
Odlotowe gołębie odpalają gniazdolot Andrew Mcdonald, Ben Wood
Okładka książki Odlotowe gołębie pożerają niebezpieczeństwo Andrew Mcdonald, Ben Wood
Odlotowe gołębie pożerają niebezpieczeństwo Andrew Mcdonald, Ben Wood

Okładka książki Mamusiu, jak wielki jest świat? Sabine Bohlmann, Emilia Dziubak
Mamusiu, jak wielki jest świat? Sabine Bohlmann, Emilia Dziubak
Okładka książki Kocia Szajka i gondola przemytników Malwina Hajduk, Agata Romaniuk
Kocia Szajka i gondola przemytników Malwina Hajduk, Agata Romaniuk
Okładka książki Wnuczka antykwariusza Justyna Bednarek, Emilia Dziubak
Wnuczka antykwariusza Justyna Bednarek, Emilia Dziubak
Okładka książki Kati. Kocia opiekunka Colleen AF Venable, Stephanie Yue
Kati. Kocia opiekunka Colleen AF Venable, Stephanie Yue

Cytaty z książki Odlotowe gołębie łapią bandytów

Dodaj cytat z książki Odlotowe gołębie łapią bandytów