Ból

Okładka książki Ból autora Jaymin Eve, Jane Washington, 9788367303439
Okładka książki Ból
Jaymin EveJane Washington Wydawnictwo: Wydawnictwo Papierówka Cykl: Klątwa bogów (tom 5) fantasy, science fiction
Klątwa bogów (tom 5)

Spoko się czytalo

Spoko się czytalo

1907

Na półkach: , , , , ,

Nie porwała mnie ta seria. Taka troszkę głupiutka. Klimat jak z Monty Paytona 🤣 Trochę sie pośmiałam jednak to chyba wszystko 🤷‍♀️ O tyle dobrze, że ekspresowo sie czyta.

Niestety najmniej udany tom z całej serii. Czułam, że jest za bardzo przeciągany, natomiast rozwiązanie całej akcji było za szybkie i ledwo liźnięte, brakowało jakiegokolwiek napięcia. Jeśli chodzi o relacje Willi z braćmi to osiągnęła dosłownie swój szczyt :)

266 użytkowników ma tytuł Ból na półkach głównych
79 użytkowników ma tytuł Ból na półkach dodatkowych

Okładka książki Beautiful Thorns Jaymin Eve, Tate James
Beautiful Thorns Jaymin Eve, Tate James
Okładka książki Shattered Dreams Jaymin Eve, Tate James
Shattered Dreams Jaymin Eve, Tate James
Jaymin Eve
Jaymin Eve
Od najmłodszych lat moja matka zaszczepiła we mnie miłość do słowa pisanego. Odkąd pamiętam, czytanie było moją ucieczką. Dorastałam w małym miasteczku, a biblioteka była moim ulubionym miejscem na świecie. Mogłam wejść przez te drzwi i wiedzieć, że zaraz przeniosę się w inne miejsce. Odkrywałam zaczarowane, odległe drzewo albo rozwiązywałam zagadkę z Nancy Drew. Książki miały tak głęboki wpływ na moje życie, a kiedy było naprawdę ciężko, wiedziałam, że będą dla mnie pocieszeniem i odskocznią. Nigdy nie myślałam, że sama przejdę do pisania, ale moje historie po prostu nie dawały mi spokoju. Więc, choć nadal kocham czytać, teraz kocham też pisać. Jeśli zapytasz moją biedną rodzinę, jestem trochę obsesyjna. Naprawdę spełniam swoje marzenie; tworzę fantastyczne światy. Ale co ważniejsze, mam szczęście mieć dwie córeczki, które dają mi jeszcze więcej radości niż książki. Rozkręcają mój świat i nie mogłabym prosić o nic innego. Dziękuję za odwiedziny. Będzie mi miło, jeśli wyślesz mi maila lub wiadomość; daj mi znać o swojej miłości do słowa pisanego. Chętnie się dowiem. Do tego czasu, miłej lektury. Jaymin xx

Okładka książki Siła Jaymin Eve, Jane Washington
Siła Jaymin Eve, Jane Washington