Najnowsze artykuły
ArtykułyWiosna z książką – kwietniowe premiery, które warto poznać
LubimyCzytać11
LubimyCzytać10
ArtykułyUmrę, jeśli tego nie polubisz - weź udział w konkursie i wygraj wspomnienia influencerki
LubimyCzytać35
ArtykułyDlaczego poziom czytelnictwa w Polsce nie rośnie? Raport Biblioteki Narodowej
Iza Sadowska170

- Miłosny Dyżur
- 2023-03-30
- 2023-03-30
- 52 min.
Główna bohaterka, Jagoda, to kobieta, która po traumatycznych doświadczeniach z przesłośći zdecydowała się na życie w samotności. Postanowiła, że nigdy już nie zakocha się w żadnym mężczyźnie by uniknąć bólu i cierpienia. Jednak, gdy na jej drodze pojawia się przystojny lekarz, jej dotychczasowe zasady zaczynają tracić na znaczeniu.
Czy kobiecie uda się pokonać swój lęk i zacznie żyć na nowo?
Kup Miłosny Dyżur w ulubionej księgarnii
- Legimi/EmpikGo 1
- Szkoda czasu 1
- Short 1

OPINIE i DYSKUSJE o książce Miłosny Dyżur
Książka „Miłosny duet” Riny Dark zaprasza nas do krótkiego opowiadania, w której odnajdziemy zagubioną Jagodę. Kobieta nie lubi Walentynek, ponieważ wywołuje to w niej bolesne wspomnienia. Została porzucona przed ołtarzem a dodatkowo jej rodzice zginęli w wypadku. Jedyne oparcie ma w swoim dziadku i babci. Oczywiście nie brakuje przyjaciółki, która lubi imprezować z Jagodą. Podczas jednej z takich imprez dziewczyny poznają dwóch chłopaków. Jagoda zaczyna umawiać się z Wojtkiem.
Jak potoczy się los bohaterów?
Czy uprzedzenia wygrają?
Lekkie opowiadanie, które należy potraktować z przymrużonym okiem.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toTak żałosnej dorosłej bohaterki dawno nie spotkałam. Niestety, całość mnie nie urzekła. Aż chciało by się zawołać "Wojtek poszukaj sobie kogoś normalnego!"