- poradniki
- 2023-01-01
- 2023-01-01
Jeśli czujesz się przytłoczony własnymi myślami i emocjami, łatwo cię zranić i czasami chciałbyś po prostu zniknąć, może to oznaczać, że jesteś osobą wysoko wrażliwą (WWO). Dzięki tej książce nauczysz się eliminować stany lękowe i zarządzać własną energią na co dzień. Dowiesz się, jak żyć w zgodzie ze sobą, kierując się intuicją i nie ulegając presji zewnętrznej czy negatywnym myślom. Autorka podpowie ci, jak odzyskać poczucie własnej wartości, pozytywne myślenie, wzmocnić relacje oraz motywację do działania. Nauczysz się samoakceptacji i holistycznego podejścia, stawiając na swój rozwój duchowy, nie tylko na poziomie mentalnym czy emocjonalnym. Ale przede wszystkim w wymiarze duchowym opartym na intuicji, co korzystnie wpłynie na twój rozwój osobisty. Wysoka wrażliwość na co dzień.
Kup Praktyczny poradnik dla wysoko wrażliwych Jak radzić sobie na co dzień z pozytywnymi i negatywnymi emocjami podnosząc poczucie własnej wartości i zwiększając pewność siebie w ulubionej księgarni
Oceny książki Praktyczny poradnik dla wysoko wrażliwych Jak radzić sobie na co dzień z pozytywnymi i negatywnymi emocjami podnosząc poczucie własnej wartości i zwiększając pewność siebie
60 użytkowników ma tytuł Praktyczny poradnik dla wysoko wrażliwych Jak radzić sobie na co dzień z pozytywnymi i negatywnymi emocjami podnosząc poczucie własnej wartości i zwiększając pewność siebie na półkach głównych- Chcę przeczytać 39
- 02. Epub? 1
- Popularnonaukowe 1
- Do przeczytania psyche 1
- Psychologia 1
- WWO 1
Cytaty z książki Praktyczny poradnik dla wysoko wrażliwych Jak radzić sobie na co dzień z pozytywnymi i negatywnymi emocjami podnosząc poczucie własnej wartości i zwiększając pewność siebie
Dodaj cytat z książki Praktyczny poradnik dla wysoko wrażliwych Jak radzić sobie na co dzień z pozytywnymi i negatywnymi emocjami podnosząc poczucie własnej wartości i zwiększając pewność siebie
Dodaj cytat

OPINIE i DYSKUSJE o książce Praktyczny poradnik dla wysoko wrażliwych Jak radzić sobie na co dzień z pozytywnymi i negatywnymi emocjami podnosząc poczucie własnej wartości i zwiększając pewność siebie
Opinia w moim prywatnym cyklu "Warto mieć świadomość".
Książka dla WWO, a zatem dla garstki istot, które próbuja się odnaleźć na tym brutalnym świecie. Zwłaszcza jeśli cierpiałas/les w dzieciństwie i brakowało Ci wsparcia i miłości. Być może już wiesz coś na ten temat i jesteś gotowa/wy na tę lekturę. Ja jeszcze kilka lat temu odbiłabym się od tej książki. Cieszę się, że trafiłam na ksiazke pani Beaty. Dobrze, że są autentyczni ludzie na tym świecie.
Opinia w moim prywatnym cyklu "Warto mieć świadomość".
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKsiążka dla WWO, a zatem dla garstki istot, które próbuja się odnaleźć na tym brutalnym świecie. Zwłaszcza jeśli cierpiałas/les w dzieciństwie i brakowało Ci wsparcia i miłości. Być może już wiesz coś na ten temat i jesteś gotowa/wy na tę lekturę. Ja jeszcze kilka lat temu odbiłabym się od tej książki. Cieszę się, że...
Ciekawa perspektywa osoby wysoko wrażliwej i ciekawe pomysły na to jak lepiej funkcjonować w społeczeństwie, gdy jest się osobą wysoko wrażliwą. Na koniec książki autorka wprowadza temat pracy z energią i a) albo Ciebie to interesuje i ten rozdział nic Ci nie powie b) albo kompletnie temat Cię nie interesuje i zepsuje Ci odbiór całej książki.