Flame

Okładka książki Flame autora Travis Bagwell, 9798632604383
Okładka książki Flame
Travis Bagwell Wydawnictwo: CreateSpace Independent Publishing Platform Cykl: Awaken Online: Tarot (tom 2) fantasy, science fiction
Awaken Online: Tarot (tom 2)
Flame

Oceny książki Flame

OPINIE i DYSKUSJE o książce Flame

Travis Bagwell
Travis Bagwell
I live in Austin, Texas with my wife and our three dogs. I'm an attorney by day and an avid video game enthusiast by night. Writing fiction has been a secret dream of mine for a while. However, between school and work, that dream seemed impossible to squeeze in. I have a bit more time on my hands nowadays and I finally decided to put my nerdy interests to work by trying my hand at writing science fiction and fantasy. Hopefully, you all enjoy my stories!

Cytaty z książki Flame

Dodaj cytat z książki Flame