The Necropolis Empire

Okładka książki The Necropolis Empire autora Tim Pratt, 9781839080760
Okładka książki The Necropolis Empire
Tim Pratt Wydawnictwo: Aconyte Books Cykl: Twilight Imperium (tom 2) Seria: Twilight Imperium fantasy, science fiction
Twilight Imperium (tom 2)
Twilight Imperium
The Necropolis Empire
2021-08-03
2021-08-03
angielski

Kup The Necropolis Empire w ulubionej księgarnii

Oceny książki The Necropolis Empire

OPINIE i DYSKUSJE o książce The Necropolis Empire

Jako fan gry planszowej Twilight Imperium miałem dużą przyjemność z czytania tej pozycji. Osobom nie znającym tego uniwersum, może być trudniej i pewnie dla nich ocena będzie w okolicach 6-7

Okładka książki The Stars Beyond Sarah Cawkwell, Robbie MacNiven, Tim Pratt, Darusha Wehm
The Stars Beyond Sarah Cawkwell, Robbie MacNiven, Tim Pratt, Darusha Wehm
Okładka książki Orson Scott Cards Intergalactic Medicine Show Orson Scott Card, Rachel Ann Dryden, David Farland, Ty Franck, David Lubar, James Maxey, Peter Orullian, Tim Pratt, Scott M. Roberts, Eric James Stone
Okładka książki Realms 2: The Second Year of Clarkesworld Magazine Brian Ames, Stephen Dedman, Jeffrey Ford, Sergey Gerasimov, Yoon Ha Lee, Samantha Henderson, Loreen Heneghan, Paul Jessup, Stephen Graham Jones, Mary Robinette Kowal, Jay Lake, Alexander Lumans, Nick Mamatas, Kristin Mandigma, Lisa Mantchev, Meghan McCarron, Rebecca Ore, Tim Pratt, Cat Rambo, Margaret Ronald, Ken Scholes, Jeremiah Sturgill, Garth Upshaw, Catherynne M. Valente, Sean Wallace, Eric M. Witchey
Okładka książki Wielka księga opowieści o czarodziejach. Tom I Tom Holt, Doug Hornig, Diana Wynne Jones, Michael Kurland, Richard A. Lupoff, John Morressy, Tim Pratt, Clark Ashton Smith, Steve Rasnic Tem, Robert Weinberg, praca zbiorowa

Cytaty z książki The Necropolis Empire

Dodaj cytat z książki The Necropolis Empire