Hollywood Wants to Kill You

Okładka książki Hollywood Wants to Kill You autora Michael Brooks, Rick Edwards, 9781786496959
Okładka książki Hollywood Wants to Kill You

Kup Hollywood Wants to Kill You w ulubionej księgarnii

Oceny książki Hollywood Wants to Kill You

OPINIE i DYSKUSJE o książce Hollywood Wants to Kill You

Tagi i tematy do książki Hollywood Wants to Kill You

Okładka książki Science(ish): The Peculiar Science Behind the Movies Michael Brooks, Rick Edwards
Okładka książki The Library Book Anita Anand, Julian Barnes, Bella Bathurst, Alan Bennett, Michael Brooks, James Brown, Ann Cleeves, Stephen Fry, Seth Godin, Rebecca Gray, Susan Hill, Tom Holland, Hardeep Singh Kohli, Lucy Mangan, Val McDermid, Miranda McKearney, China Miéville, Caitlin Moran, Kate Mosse, Julie Myerson, Bali Rai, Lionel Shriver, Karin Slaughter, Zadie Smith, Robin Turner, Nicky Wire

Cytaty z książki Hollywood Wants to Kill You

Dodaj cytat z książki Hollywood Wants to Kill You