Wojownicy. #5 Niebezpieczna ścieżka

- 2017-04-18
- 2004-06-02
- 9788382031607
- Katarzyna Krawczyk
Klan Cienia wybrał nowego przywódcę. Ogniste Serce przeczuwa jednak, że stary wróg wciąż pragnie zemsty na swoim poprzednim klanie. Tymczasem w lesie pojawiło się nowe zagrożenie, które zagraża życiu każdego kota.
Klanowi Pioruna grozi unicestwienie jego przywódczyni odwróciła się od swoich przodków. Głowę Ognistego Serca zaprząta jedna myśl może Błękitna Gwiazda ma rację? Może Klan Gwiazdy opuścił ich na zawsze?
Kup Wojownicy. #5 Niebezpieczna ścieżka w ulubionej księgarni
Oceny książki Wojownicy. #5 Niebezpieczna ścieżka
1530 użytkowników ma tytuł Wojownicy. #5 Niebezpieczna ścieżka na półkach głównych- Przeczytane 1 147
- Wojownicy 36
- Fantasy 17
- Fantastyka 13
- 2023 9

OPINIE i DYSKUSJE o książce Wojownicy. #5 Niebezpieczna ścieżka
Polecam!
Polecam!
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toSTRASZNIE PRZEŻYŁAM ŚMIERĆ BŁĘKITNEJ. TO BYŁO SMUTNE, ŻE ONA RZUCIŁA SIĘ NA TYGRYSIEGO I JESZCZE SPADŁA RAZEM Z PSEM LIKE WTH CZEMU URATOWAŁAŚ DOSŁOWNIE OGNIAKA GIRL.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toEeeeeeeeee..... Boże co się w tedy działo? Czytam teraz Piorun i Cień. Coś z psami... I tigerpasztetem.... I BP coś było i królikach?.......…
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toEdit: przeczytałam inne komentarze i przypomniało mi się że wtedy umarła glu i PŁ a i JS się skaleczyła
Nie fajne
Nie fajne
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo to📘 „Niebezpieczna ścieżka” – czyli kolejny tom pełen kłaków, emocji i decyzji, które zmieniają wszystko!
😾 Tymczasem Błękitna Gwiazda całkiem traci zaufanie do swojego klanu. Serio – mówi, że są zdrajcami. WSZYSCY.
Zamyka się, odcina – i wygląda na to, że tylko Ogniste Serce trzyma to wszystko w kupie.
💔 Ale! Wreszcie pojawia się odrobina światła –
Ogniste Serce wyznaje uczucia pewnej kotce 🐱❤️
(Oczywiście nie zdradzę komu, ale ci, co wiedzą… WIEDZĄ! 😸)
I UWAGA:
🐾 Szara Pręga WRACA do Klanu Pioruna!
Tak, ten sam Szara Pręga, co kiedyś odszedł dla kociaków. I znowu jest u boku przyjaciela, gotowy do walki.
Tylko że pojawia się nowe zagrożenie:
SFORA.
Nie koty. Nie klany.
Coś dzikiego, bez litości. Coś, co nęka wszystkie koty i nie zna granic…
💬 I niebezpieczna ścieżka dopiero się zaczyna.
Michał lat 12
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo to🔥 Tygrysia Gwiazda (tak, TEN Tygrysi Pazur, co kiedyś chciał zabić Błękitną) niby udaje miłego… ale wiadomo, że to kot z planem.
Zamyka się, odcina – i wygląda...
Jak zawsze: świetna książka ❤️
Jak zawsze: świetna książka ❤️
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKsiążkę czyta się przyjemnie i wciągająco, jednak irytowała mnie postawa przywódczyni Klanu Pioruna. Można odnieść wrażenie, że Ogniste Serce stara się dowodzić klanem, lecz jako zastępca nie ma możliwości podejmowania najważniejszych decyzji. To frustrujące, bo widać, że jego działania są rozsądne, ale ograniczone przez jego pozycję.
Ogólnie książka jest ciekawa i dobrze napisana, jednak mam zastrzeżenia co do zakończenia. Wydaje mi się, że Erin Hunter zbyt często spieszy się z finałowymi wydarzeniami – końcówka dzieje się za szybko.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toOgólnie książka jest ciekawa i dobrze...
Kolejna cudowna opowieść o bohaterskich kotach z klanu Pioruna nie zawiodła. Mimo dość nudnego i męczącego początku, akcja rozkręciła się i końcówka była wprost wspaniała.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toTa część mnie trochę nudziła, nie wiem może dlatego, że denerwowała mnie Błękitna Gwiazda?
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toTrochę nudna część, ale końcówka mocna...
Trochę nudna część, ale końcówka mocna...