Wirtuoz

Okładka książki Wirtuoz autora Krzysztof Bochus, 9788367093385
Okładka książki Wirtuoz
Krzysztof Bochus Wydawnictwo: Skarpa Warszawska Cykl: Adam Berg (tom 4) kryminał, sensacja, thriller
kryminał, sensacja, thriller

Interesujący kryminał.

Interesujący kryminał.

Dobra i ciekawa .

Dobra i ciekawa .

Ależ ja się zmęczyłam przy tej serii..No nie polubiliśmy się bardzo. Drażniący główny bohater, ideał każdej kobiety - wszystkim napotkanym miękły kolana na jego widok, do tego mistrz rozwiązywania zagadek, doskonały detektyw, pokonujący każdego jednym uderzeniem.. Naiwne strasznie. Nie mam w sobie wystarczająco siły, żeby walczyć z ostatnim tomem, co rzadko mi się zdarza.

1108 użytkowników ma tytuł Wirtuoz na półkach głównych
177 użytkowników ma tytuł Wirtuoz na półkach dodatkowych