JAK SCHUDNĄĆ? - CZYLI REDUK(A)CJA
Ile razy próbowałeś schudnąć? Jak często się poddawałeś z powodu braku efektów? Ile razy gubiłeś się w natłoku sprzecznych informacji dotyczących diety i treningu?
Jeden Dietetyk wychwala produkty, które inny odradza. Jeden Trener zaleca ćwiczenia, które inny uważa za totalnie bez sensu. Słyszysz, że tłuszcze są niezdrowe, białko niszczy nerki, a węglowodany tuczą. Słyszysz, że cardio spala mięśnie, a trening siłowy jest destrukcyjny dla zdrowia. Wychodzi więc na to, że nic nie powinieneś jeść i nic nie powinieneś robić.
Wcale Ci się nie dziwię, że nie wiesz jak się w tym odnaleźć.
Właśnie dlatego powstała ta książka. Krok po kroku przeprowadzę Cię przez proces redukcji, tłumacząc dokładnie i prostym językiem wszystkie najważniejsze aspekty. Nie chcę tworzyć Ci jeszcze większego mętliku w głowie, chcę Ci dać proste i skuteczne rozwiązania. Kształtowanie sylwetki, odchudzanie mogą być naprawdę proste, pod warunkiem, że zrozumiesz najważniejsze mechanizmy w naszym ciele. Ta książka buduje świadomość i daje ogrom wiedzy, która pozwoli Ci mieć całkowitą kontrolę nad masą Twojego ciała.
Jako Dietetyk, Trener Personalny, ale przede wszystkim pasjonatka sportu i kształtowania sylwetki chcę przekazać Ci całą wiedzę jaką posiadam i która pozwala mi decydować o tym, jak ma wyglądać moje ciało.
Książka szeroko opisuje temat diety, treningu oraz motywacji. Daje wszystkie niezbędne narzędzia do tego, abyś - w końcu - świadomie i trwale osiągnął swoje wymarzone efekty.
Wcale Ci się nie dziwię, że nie wiesz jak się w tym odnaleźć.
Kup JAK SCHUDNĄĆ? - CZYLI REDUK(A)CJA w ulubionej księgarniPorównywarka z najlepszymi ofertami księgarń W naszej porównywarce znajdziesz książki, e-booki i audiobooki z najpopularniejszych księgarń internetowych. Niektórzy partnerzy przygotowują dla użytkowników naszego serwisu specjalne rabaty, dlatego warto kupować książki przez lubimyczytać.pl. Oferty są prezentowane w trzech kategoriach: „Oferta dnia” (promocje partnerów),„Polecane księgarnie” (sprawdzeni partnerzy handlowi, z którymi współpracujemy na podstawie umów) oraz „Pozostałe”. W każdej kategorii kolejność prezentacji zależy od ceny produktu przekazanej przez księgarnie lub dostawcę porównywarki. Lubimyczytać.pl nie prowadzi sprzedaży i nie uczestniczy w procesie zakupowym po przekierowaniu na stronę sklepu. Mimo że dokładamy starań, aby wszystkie linki i informacje były aktualne, nie mamy wpływu na ewentualne nieścisłości cenowe, błędne przekierowania lub zmiany w ofertach księgarni. Jeśli zauważysz nieprawidłowość, prosimy o zgłoszenie jej na adres: admin@lubimyczytac.pl. Dzięki Twojej informacji możemy jeszcze lepiej dbać o jakość działania naszej porównywarki.

Opinie i dyskusje o książce JAK SCHUDNĄĆ? - CZYLI REDUK(A)CJA