Unlimited Power

- Unlimited Power
- 2003-01-01
- 2003-01-01
- angielski
Książka jest poradnikiem wybitnego mówcy motywacyjnego, który daje wskazówki, jak osiągnąć szczęście w życiu osobistym i zawodowym. Osłania przed czytelnikiem sposób, w jaki każdy może osiągnąć to, czego rzeczywiście pragnie.
Kup Unlimited Power w ulubionej księgarni
Oceny książki Unlimited Power
569 użytkowników ma tytuł Unlimited Power na półkach głównych- Chcę przeczytać 428
- Rozwój osobisty 7
- Rozwój 5
- 2022 2
- Psychologia 2

OPINIE i DYSKUSJE o książce Unlimited Power
Książka, do której podchodzę z wielką dozą ciepłych uczuć i pozytywnych emocji względem autora.
Książka musowo do przeczytania przez wszystkich, którzy w swoim życiu wychodzić ze swojej strefy komfortu i robić coś więcej.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPerfekcyjna i fascynują historia na temat tego, jak stać się lepszym człowiekiem i przejąć kontrolę nad swoim życiem.
Odradzam przeczytanie tej książki. Pierwsze 100 stron jest nawet w porządku, ale autor szybko wystrzelał się z wiarygodnych argumentów. Cała reszta książki to dowody anegdotyczne. Padają tak szkodliwe rady jak np. że "należy pić wodę destylowaną" oraz wiele innych bardzo szkodliwych rad z zakresu żywienia i nie tylko. Niesamowicie nudna lektura, są o wiele lepsze.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKażdy powinien ją przeczytać :)
Każdy powinien ją przeczytać :)
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toJest to książka, którą powinni przeczytać wszyscy nauczyciele, psychoterapeuci, psychologowie lub generalnie osoby, które mają na co dzień styczność z drugim człowiekiem. W moich oczach, jest to książka przeznaczona dla osób, które pracują nie tylko dla pieniędzy, ale także z powołania i chcą codziennie dawać więcej swoim odbiorcom. Jak sam autor tłumaczy, książkę tę można traktować jak podręcznik i wracać do nie wielokrotnie, a Ja zdecydowanie polecam takie właśnie podejście. Życzę miłej lektury :)
Jest to książka, którą powinni przeczytać wszyscy nauczyciele, psychoterapeuci, psychologowie lub generalnie osoby, które mają na co dzień styczność z drugim człowiekiem. W moich oczach, jest to książka przeznaczona dla osób, które pracują nie tylko dla pieniędzy, ale także z powołania i chcą codziennie dawać więcej swoim odbiorcom. Jak sam autor tłumaczy, książkę tę można...
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toTo bardzo ważna książką dla wszystkich opętanych biznesem mlm. Jeśli chcesz zarobić milion w pierwszym tygodniu, to musisz ją mieć.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toNasza moc bez granic to pierwsza książka Anthonego Robbinsa, o której nie miałem pojęcia, że istnieje. Chociaż napisana w latach ’90 to nadal wiedzą w niej zawarta jest aktualna. Czytając tę książkę wykonałem tyle notatek jak nigdy wcześniej. Muszę przyznać, że w książce zawarte są porady, w które za bardzo nie wierzę np. technika rozbłysku, która ma za zadanie szybko zniwelować ból głowy. Próbowałem i na mnie to nie działa 😉
Działa za to:
– 5 zasad wyznaczania celu,
– 5 zasad formułowania próśb,
– 5 pytań o rezultat,
– 5 zasad do sukcesu,
oraz multum technik, o których zabrakło by czasu, żeby je opisać.
Książkę polecam maniakom samorozwoju, ale też osobom niezdecydowanym. Myślę, że każdy w tej książce znajdzie coś dla siebie. Oczywiście nie musisz wierzyć mi na słowo. Przeczytaj ja sam i daj znać jaka jest o niej Twoja opinia 😉
Daję mocne 9/10
www.ksiazkimotywacyjne.pl
Nasza moc bez granic to pierwsza książka Anthonego Robbinsa, o której nie miałem pojęcia, że istnieje. Chociaż napisana w latach ’90 to nadal wiedzą w niej zawarta jest aktualna. Czytając tę książkę wykonałem tyle notatek jak nigdy wcześniej. Muszę przyznać, że w książce zawarte są porady, w które za bardzo nie wierzę np. technika rozbłysku, która ma za zadanie szybko...
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPrzeczytałam te książkę po "obudź w sobie olbrzyma" i nie zawiodłam sie.
Traktuje te książkę jako uzupełnienie obudź w sobie olbrzyma. I jest godna polecenia
Przeczytałam te książkę po "obudź w sobie olbrzyma" i nie zawiodłam sie.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toNasza moc bez granic jest książka typową jeśli ktoś chce sie zmienić i w sposób bardziej podświadomy. Obudz w sobie olbrzyma ma duzo wiecej informacji i jest bardziej kompletna (również ma mnóstwo ćwiczen do zmiany)
Traktuje te książkę jako uzupełnienie obudź w sobie olbrzyma. I jest godna...
Inspirujaca książka dająca dużo do myslenia i uczaca technik przydatnych w życiu.Pozycja godna uwagi.Polecam
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toJest to druga książka Anthony Robbinsa, którą czytałem po "Obudź w sobie olbrzyma". Jest to niezwykły podręcznik do zarządzania ciałem i umysłem. Przedstawia metody, które odmienią Twoje życie, ale tylko wtedy gdy wprowadzisz je w życie. Książka ma już swoje lata, ale wiedza w niej zawarta jest cały czas aktualna. Świetna książka i wspaniałe rady, które mogą odmienić życie każdego chcącego. Super, super.
Jest to druga książka Anthony Robbinsa, którą czytałem po "Obudź w sobie olbrzyma". Jest to niezwykły podręcznik do zarządzania ciałem i umysłem. Przedstawia metody, które odmienią Twoje życie, ale tylko wtedy gdy wprowadzisz je w życie. Książka ma już swoje lata, ale wiedza w niej zawarta jest cały czas aktualna. Świetna książka i wspaniałe rady, które mogą odmienić życie...
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toKsiążka zdecydowanie motywująca. Jeśli człowiek chce się rozwijać i wieść lepsze życie zdecydowanie polecam książki tego autora. Pomimo, iż akurat ta napisana została wiele lat temu - niewiele traci na aktualności.