MONEY. Mistrzowska gra. 7 prostych kroków do finansowej wolności

Okładka książki MONEY. Mistrzowska gra. 7 prostych kroków do finansowej wolności autora Anthony Robbins, 9788364437847
Anthony Robbins Wydawnictwo: Studio Emka biznes, finanse
biznes, finanse
2015-10-27
2015-10-27

Kup MONEY. Mistrzowska gra. 7 prostych kroków do finansowej wolności w ulubionej księgarnii

Oceny książki MONEY. Mistrzowska gra. 7 prostych kroków do finansowej wolności

OPINIE i DYSKUSJE o książce MONEY. Mistrzowska gra. 7 prostych kroków do finansowej wolności

Po moim idolu spodziewałem się czegoś więcej, jednak pozostało tylko znośnie.
Dość motywacyjnie i zbędnie, lecz niekiedy naprawdę wartościowo i przydatnie.
Książka z pewnością do publiki amerykańskiej, bowiem większa część informacji zawartych tam, opowiada o prawach i regulaminach panujących w Stanach Zjednoczonych.

Po moim idolu spodziewałem się czegoś więcej, jednak pozostało tylko znośnie.
Dość motywacyjnie i zbędnie, lecz niekiedy naprawdę wartościowo i przydatnie.

Bardzo rzadko tak źle oceniam... cokolwiek. Tony Robbins jest niekwestionowaną legendą w świecie rozwoju osobistego i zwłaszcza jego początkowe prace sporo wnosiły. Książka Money kupowana siłą rozpędu, bo opatrzona nazwiskiem nie należy jednak do tego typu pozycji. Budowanie potencjału reakcji przez pierwsze 200 stron doprowadza nas ślimaczym tempem do odpowiedzi jak osiągnąć "wolność finansową". Proponowane rozwiązania są nie tylko trudne do zastosowania w polskich realiach ale przede wszystkim obiecują raj finansowy na starość po całych latach odmawiania sobie różnych rzeczy i odkładania życia na później. Jak zostać ciułaczem to bardziej odpowiedni tytuł. Zdecydowanie źle wydane pieniądze.

Gdyby wyciąć motywacyjne gadki to książka pewnie by zmalała 2 lub nawet 3 krotnie

479 użytkowników ma tytuł MONEY. Mistrzowska gra. 7 prostych kroków do finansowej wolności na półkach głównych
68 użytkowników ma tytuł MONEY. Mistrzowska gra. 7 prostych kroków do finansowej wolności na półkach dodatkowych

Cytaty z książki MONEY. Mistrzowska gra. 7 prostych kroków do finansowej wolności

Dodaj cytat z książki MONEY. Mistrzowska gra. 7 prostych kroków do finansowej wolności