Kingpin: Koniec ze Spider-manem!/Daredevil. Miłość i wojna

- komiksy
- Superbohaterowie Marvela (tom 111)
- Superbohaterowie Marvela
- 2021-03-24
- 2021-03-24
- Jakub Jankowski
Ta książka nie posiada jeszcze opisu.
Kup Kingpin: Koniec ze Spider-manem!/Daredevil. Miłość i wojna w ulubionej księgarni
Oceny książki Kingpin: Koniec ze Spider-manem!/Daredevil. Miłość i wojna
22 użytkowników ma tytuł Kingpin: Koniec ze Spider-manem!/Daredevil. Miłość i wojna na półkach głównych- Przeczytane 14
- Kolekcja superbohaterowie marvela 1
- Komiksy przeczytane 1
- SBM 1
- Komiksy 1
- Marvel 1
Cytaty z książki Kingpin: Koniec ze Spider-manem!/Daredevil. Miłość i wojna
Dodaj cytat z książki Kingpin: Koniec ze Spider-manem!/Daredevil. Miłość i wojna
Dodaj cytat

OPINIE i DYSKUSJE o książce Kingpin: Koniec ze Spider-manem!/Daredevil. Miłość i wojna
Kingpin! 8/10.
Kingpin! 8/10.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toBardzo specyficzny tom. W pierwszej historii mamy do czynienia z z komiksem z lat 60. Historia ta może przytłoczyć tekstem, ale mimo to całkiem dobrze się ją czyta. Druga historia wygląda jak senny koszmar i uważam ją za intrygującą.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toBezpośrednia kontynuacja WKKM 87 w której po raz pierwszy poznajemy Kingpina jako wroga Spider-Mana. Są to właściwie 2 zeszyty bo pierwszy jest we wcześniejszej publikacji również. Natomiast druga część komiksu pokazuje Kingpina jako wroga Daredevila lecz niestety przez rysownika nie da się tego czytać. Dla mnie to jakiś Van Gogh. Rysunki odpychają tak że nawet najlepsza historia nie pomoże. Dlatego zdecydowanie wolę komiksy starszej daty niż jakieś późniejsze eksperymenty.
Bezpośrednia kontynuacja WKKM 87 w której po raz pierwszy poznajemy Kingpina jako wroga Spider-Mana. Są to właściwie 2 zeszyty bo pierwszy jest we wcześniejszej publikacji również. Natomiast druga część komiksu pokazuje Kingpina jako wroga Daredevila lecz niestety przez rysownika nie da się tego czytać. Dla mnie to jakiś Van Gogh. Rysunki odpychają tak że nawet najlepsza...