Tracker's End

- literatura obyczajowa, romans
- Wind Dragons MC (tom 3)
- Tracker's End
- 2021-04-28
- 2021-04-28
- 2015-08-11
Lana, dzięki swojej przyjaciółce Annie, poznaje świat członków klubu motocyklowego. Jednym z nich jest Tracker – najgorętszy facet, jakiego w życiu widziała. Już od pierwszej chwili, kiedy się poznają, jest kompletnie zauroczona.
Tracker wie, że niesamowicie atrakcyjna koleżanka Anny zdecydowanie do niego nie pasuje. Jest zbyt nieśmiała i słodka. Nie przywykł do takich dziewczyn a jego styl życia z pewnością by jej się nie spodobał.
Mimo tego mężczyzna nie może zaprzeczyć, że coś bardzo go w niej pociąga. Jednak przekonanie Lany, żeby pozwoliła mu się do siebie zbliżyć – to nie będzie łatwe zadanie.
Ale Trackera nie interesuje tylko przyjaźń.
Kup Tracker's End w ulubionej księgarni
- 2022 7
- 2023 7
- 2024 7

OPINIE i DYSKUSJE o książce Tracker's End
Tracker był dużo fajniejszy w poprzednich częściach, w swojej jakoś do mnie nie przemówił.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toCóż...waniliowo nadal. Jestem troche rozczarowana ta seria. Brak mi otoczki klubu atmosfery i napięcia towarzyszącego facetom z klubu. Wszystko jest takie fajne....I to troche za mało...
Lany nie polubiłam....niestety. Irytująca do kwadratu....Jej teksty jako pisarki erotyków powinny mieć jakiś smaczek ....nagle trenuje walki....jest silna babka....troche za szybko to autorka wykreowala i nie ma tu spójności szczegolnie z jej przeszłością....
Kolejny tom ociekający wanilią....
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toLany nie polubiłam....niestety. Irytująca do kwadratu....Jej teksty jako pisarki erotyków powinny mieć jakiś smaczek ....nagle trenuje walki....jest silna babka....troche za szybko to...
Ta część podobała mi się najmniej, jakoś jej nie czułam. Wielka kłótnia z rozstaniem była totalnie bez sensu, a to co zrobił Tracker podczas niby nie bycia razem - niesmaczne.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toNiby napisana lekkim piórem, niby szybko się czytało, fabuła w miarę wciągająca, ale czegoś mi cały czas brakowało w tej książce. Sylwetki bohaterów nakreślone zbyt ogólnikowo, szablonowo. Akcje między gangami opisane tak, jakby autorka sama nie do końca wiedziała jak to poprowadzić. Na końcu miałam wrażenie, jakbym przeczytała niedopracowany szkic, a nie skończoną powieść. I kompletnie nie czuję potrzeby sięgnięcia po pozostałe części tej serii.
Edit: teraz tak sobie myślę, że być może powodem mojego wrażenia niedosytu i zbyt pobieżnego przedstawienia bohaterów i akcji jest niezbyt udane tłumaczenie? Historia ma naprawdę niezły potencjał, ale słownictwo i opisy były momentami infantylne i płytkie, byle jakie.
Niby napisana lekkim piórem, niby szybko się czytało, fabuła w miarę wciągająca, ale czegoś mi cały czas brakowało w tej książce. Sylwetki bohaterów nakreślone zbyt ogólnikowo, szablonowo. Akcje między gangami opisane tak, jakby autorka sama nie do końca wiedziała jak to poprowadzić. Na końcu miałam wrażenie, jakbym przeczytała niedopracowany szkic, a nie skończoną...
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toPrzez całą książkę irytowało mnie wymawianie ksywki głównego bohatera na początku lub końcu zdań wypowiadanych przez bohaterkę i to jeszcze w formie "Trakerze". Brakło jeszcze Sir Trakerze. Odmiana oficjalne to może błąd tłumaczenia ale umiejscowienie w zdaniach to sprawka autora. Uczucie i zainteresowanie bohaterów wzięło się z nikąd i do końca go nie poczułam. Wybaczenie rozstania i tego co później bohater zrobił tylko dlatego że otrzymała pieska jest niewyobrażalne.
Przez całą książkę irytowało mnie wymawianie ksywki głównego bohatera na początku lub końcu zdań wypowiadanych przez bohaterkę i to jeszcze w formie "Trakerze". Brakło jeszcze Sir Trakerze. Odmiana oficjalne to może błąd tłumaczenia ale umiejscowienie w zdaniach to sprawka autora. Uczucie i zainteresowanie bohaterów wzięło się z nikąd i do końca go nie poczułam. Wybaczenie...
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toChyba się zakochałam… w Trackerze oczywiście 👀 . Tę część pochłonęłam i już lecę do kolejnej . Polecam
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toZdecydowanie moja ulubiona do tej pory część serii. <3
Zdecydowanie moja ulubiona do tej pory część serii. <3
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toCałkiem fajnie się czytało. Choć nie przepadam za historiami z jakimś klubem motocyklowym czy czymś podobnym. Ale ogólnie polubiłam się z postacią Truckera.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo toOgólnie całość całkiem całkiem, ale czekałam na jakiś pazur. W poprzedniej części była mowa, że nasza bohaterka to taka cicha myszka, ale jak wybuchnie to trzeba uciekać. Czekałam na ten wybuch i się go nie doczekałam. Większa część książki to jednak tutaj skupiona jest na seksie.
Oznaczone jako spoiler Pokaż mimo to„Mój umysł toczy bój z sercem. To standard.[…] Znając go, sprawi, że inni faceci nie będą mną zainteresowani. Po prostu nie mogę wygrać”.
Lana do tej pory nie miała żadnej styczności z bikerami, ale zmieniło się to za sprawą jej przyjaciółki Anny. Od teraz stali się również i jej rodziną i to tu poznaje Trackera. Od ich pierwszego spotkania żadne nie potrafi zapomnieć o tym drugim, mimo że się starają. Oboje czują silne przyciąganie i pożądanie do siebie. To właśnie on postanawia zmienić wszystko, zdobyć Lane i uczynić z niej swoją lady. Czy mu się to uda? Kobieta nie zamierza tak łatwo ulec jego urokowi i nie dlatego, że nie chcę, ale dlatego, że boi się o swoje serce. Uważa, że każdy mężczyzna prędzej czy później ją zrani i odejdzie. Każdy uważa ją za niewinną kobietę, ale nikt nie wie, że jest pisarką bestselerowych powieści erotycznych i to właśnie ten sekret spowoduje, że szczęście, jakie zbudowali, legnie w gruzach, a ona znowu będzie cierpieć. Czy da się naprawić błędy, jakie popełnią? Bo słów i czynów, które zostaną wypowiedziane i zrobione, nie da się cofnąć.
Jak ja się stęskniłam za tymi bikerami i ich życiem. Tracker patrzył na mnie z półki od dłuższego czasu i czekał, aż się za niego zabiorę. Historie Dexa, Arrowa bardzo mi się podobały. Ta była trochę inna niż poprzednie książki, ale również nie mogłam się od niej oderwać, z czystą przyjemnością zagłębiałam się w nią. Jest tu trochę słodko, ale również i będą chwilę strachu. Oczywiście nie zabraknie jak zawsze humoru, tajemnic i gorących scen. Będziemy uczestniczyć w życiu nie tylko głównych bohaterów, ale i całego klubu. Każdą emocję przeżywałam wraz z nimi. Tracker i Lana posiadają dwa różne oblicza, które będziemy odkrywać i poznawać. Ona z cichej i spokojnej zmieni się w pyskatą i prawdziwą lady, za to on pokaże swoje spokojniejsze i opiekuńcze obliczę. Autorka po raz kolejny wszystko staranie przemyślała i dopracowała, dając mi frajdę z czytania. Romans motocyklowy jest zaraz po romansie mafijnym jednym z moich ulubionych. Lubię patrzeć na te zgraje nieokrzesanych facetów, którzy mówią, co chcą, robią, co chcą i zawsze dostają, to czego pragną, ale najlepsze jest to, że mimo iż nie łączą ich żadne więzy krwi, to są lojalni i tworzą rodzinę, dla której zrobią wszystko. Polecam.
więcejOznaczone jako spoiler Pokaż mimo toLana do tej pory nie miała żadnej styczności z bikerami, ale zmieniło się to za sprawą jej przyjaciółki Anny. Od teraz stali się również i jej rodziną i to tu poznaje Trackera. Od ich pierwszego spotkania żadne nie potrafi zapomnieć o...