Turysta wobec porzuconego dziedzictwa Czarnobylskiej Strefy Wykluczenia

Okładka książki Turysta wobec porzuconego dziedzictwa Czarnobylskiej Strefy Wykluczenia autora Anna Duda, 9788366304468
Anna Duda Wydawnictwo: Towarzystwo Wydawnicze „Historia Iagellonica” nauki społeczne (psychologia, socjologia, itd.)
nauki społeczne (psychologia, socjologia, itd.)
2020-01-01
2020-01-01

Kup Turysta wobec porzuconego dziedzictwa Czarnobylskiej Strefy Wykluczenia w ulubionej księgarnii

Oceny książki Turysta wobec porzuconego dziedzictwa Czarnobylskiej Strefy Wykluczenia

OPINIE i DYSKUSJE o książce Turysta wobec porzuconego dziedzictwa Czarnobylskiej Strefy Wykluczenia

12 użytkowników ma tytuł Turysta wobec porzuconego dziedzictwa Czarnobylskiej Strefy Wykluczenia na półkach głównych
8 użytkowników ma tytuł Turysta wobec porzuconego dziedzictwa Czarnobylskiej Strefy Wykluczenia na półkach dodatkowych

Tagi i tematy do książki Turysta wobec porzuconego dziedzictwa Czarnobylskiej Strefy Wykluczenia

Okładka książki Politeja. Vol. 47. Oblicza postpamięci 2 (2017) Małgorzata Abassy, Jolanta Ambrosewicz-Jacobs, Marcin Chruściel, Anna Duda, Małgorzata Gaszyńska-Magiera, Anna Gryglaszewska, Janina Hajduk-Nijakowska, Marta Hoffmann, Marta Kobiela-Kwaśniewska, Kamila Łapicka, Sylwia Majdosz, Zbigniew Pasek, Paweł Plichta, Agata Rejowska-Pasek, Celina Strzelecka, Jarosław Syrnyk, Katarzyna Taczyńska, Robert Więckowski, Anna Wolff-Powęska
Okładka książki Politeja. Vol. 43 (2016) Maciej Bachryj-Krzywaźnia, Anna Duda, Mirosław Dymarski, Józef M. Fiszer, Katarzyna Idźkowska, Agnieszka Kamińska, Marcin Kamiński, Agnieszka Kastory, Roman Kisiel, Wiktor Marzec, Cześnik Mikołaj, Maciej Milczanowski, Tomasz Młynarski, Kamil Mroczka, Andrzej Polus, Mirosław Sadowski, Monika Sawicka, Paweł Ścigaj, Dominik Sieklucki, Anna Skrzypek, Marek Świstak

Cytaty z książki Turysta wobec porzuconego dziedzictwa Czarnobylskiej Strefy Wykluczenia

Dodaj cytat z książki Turysta wobec porzuconego dziedzictwa Czarnobylskiej Strefy Wykluczenia